Vesti -

Otvoren 10. BIG šoping centar u Srbiji - BIG PAZOVA!

Na adresi Vojački put 1A, u Novoj Pazovi, izraelska kompanija BIG CEE otvorila je danas svoj 10. jubilarni tržni centar u Srbiji i time obezbedila više od 250 novih radnih mesta.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Otvaranju su pored ministra unutrašnje i spoljne trgovine, Tomislava Momirovića, prisustvovali i bord direktora kompanije BIG CEE, Ambasador Izraela u Srbiji, Njegova Ekselencija, Jahel Vilan, i predstavici lokalne samouprave.

“Kao kompanija koja gaji posebna osećanja prema Srbiji, izuzetno nas raduje što smo prisutni u mnogim gradovima širom ove zemlje, poput Beograda, Novog Sada, Inđije, Pančeva, Zrenjanina, Kragujevca, Kruševca, kao i Pazove od danas. Novi projekti u Kragujevcu, Čačku, Boru i Šapcu samo su deo našeg budućeg poslovnog plana za Srbiju, a ono što bismo takođe sa ponosom istakli je prisustvo kompanije na tržištima Crne Gore, Albanije i Severne Makedonije”, izjavio je CEO kompanije BIG CEE, Lev Weiss

.
O doprinosu kompanije BIG CEE na srpskom tržištu govorio je ministar unutrašnje i spoljne trgovine, Tomislav Momirović koji je istakao: “Odgovornom politikom Vlade Republike Srbije i konstantnim privlačenjem investicija, danas je otvoren još jedan moderan šoping centar u kome će posao dobiti 250 ljudi iz Stare i Nove Pazove, Inđije, Banovaca, i okolnih mesta”.

Ovaj velelepni objekat smešten je na 57.000 kvadratnih metara, a površina samog centra iznosi 15.700 kvadrata. Čak 645 besplatnih parking mesta obezbeđeno je za sve posetioce, a bogata i raznovrsna ponuda brendova i zakupaca zadovoljiće sve potrebe čak i najzahtevnijih potrošača.

"Veoma sam srećan zbog činjenice da je kompanija BIG CEE odabrala baš Pazovu za izgradnju novog tržnog centra i na taj način pomogla i dodatno podigla stopu zaposlenosti u ovom kraju", izjavio je predsednik opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović.

BIG tržni centar u Pazovi na jednom mestu okupio je sjajne domaće i svetske brendove - Beosport, N sport, Đak sport, Planeta Sport, Walter, Kafeterija, Brunch, Sinsay, Cropp, House, Kengur, Pertini, Woby House, kao i prodavnice kao što su LC Waikiki, NewYorker, Deichmann, Sport Vision, dm, Lilly, Gigatron, Tehnomanija, Pepco, Jysk i Uradi Sam.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 122 idi na stranu