Vesti -

Greška u koracima: Princu Hariju će oduzeti američku vizu? "Čim je priznao da je koristio narkotike"

Princ Hari mogao bi da ostane bez američke vize nakon što je priznao da je uzimao kokain, kanabis i druga ilegalna sredstva u svojim memoarima "The Spare" i raznim televizijskim intervjuima.

Izvor: Klix
Podeli
Foto: Profimedia, Backgrid
Foto: Profimedia, Backgrid

Princ Hari se trenutno suočava s pozivima da se objavi njegov zahtev za američku vizu kako bi se videlo da li je priznao da je koristio narkotike pre nego što je emigrirao u Kaliforniju s Megan Markl 2020. godine.

Istraživačka i edukacijska organizacija "The Heritage Foundation" sa sedištem u Vašingtonu navodi da njegov zahtev za vizu sada mora da bude objavljen kako bi američki poreski obveznici mogli da razumeju da li je Hari prijavio da koristi narkotike.

Bivša savezna tužiteljka Neama Rahmani objasnila je za medije da je prinčeva viza trebalo da bude odbijena ili poništena, jer je priznao da je konzumirao neke vrste narkotika.

Imigracioni advokat Sam Ader rekao je za medije da su male šanse da će ova priznanja predstavljati problem, jer nije bilo kaznenih presuda, a nema ni dovoljno konkretnih dokaza kako bi službena lica pokrenula istragu.

Podsećamo, princ Hari je u svojoj autobiografiji otkrio da je probao kokain sa 17 godina, te da je probao kanabis nakon prvog izlaska s Megan. Kasnije u intervjuima pričao je o svom iskustvu s nekim narkoticima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 122 idi na stranu