Vesti -

Slavni pevač se slomio: "Više nisam mogao da živim" VIDEO

Poznati pevač Ed Širan pričao je o alkoholu, drogi, depresiji, smrti prijatelja i bolesti njegove supruge.

Izvor: Jutarnji.hr
Podeli
Foto: EPA/NIGEL RODDIS
Foto: EPA/NIGEL RODDIS

Britanski pevač Ed Širan (32) u emotivnom tizeru za novu dokumentarnu seriju "The Sum Of It All", koja će biti emitovana 3. maja na kanalu Dizni+, slomio se i zaplakao dok je pričao o krhkom zdravlju svoje supruge Čeri.

Seaborn i iznenadna smrt najboljeg prijatelja Džamala Edvardsa, koji je preminuo u februaru 2022. u 31. godini od srčanog zastoja izazvanog kokainom i alkoholom.

Pevač je nedavno otkrio da je pao u depresiju nakon što je njegovoj supruzi dijagnostikovan tumor tokom trudnoće prošle godine. Podsećanja radi, Čeri je u maju 2022. rodila njihovo drugo dete, ćerku Jupiter. Na početku trejlera, Ed govori o svom detinjstvu, odrastanju i problemima sa mucanjem.

"Takav momak ne postaje estradna zvezda. To je tako malo verovatno", kaže Širan.

Takođe je opisao susret sa Džamalom, muzičkim producentom i sinom zvezde tok šoua "Loose Woman", Brende Edvards, koja mu je pomogla da se probije na scenu.

U novoj seriji Ed otkriva da se borio sa strahom, depresijom i anksioznošću zbog bolesti supruge, ali se trejler ipak završava veselijim kadrovima, koji prikazuju vlasnika hitova „Shape of you” i „Perfect” kako slavi svoj rođendan, igranje na sceni i smejanje sa prijateljima.

"Život ume da bude nepredvidiv",kaže zvezda.

Ed će 24. marta objaviti singl "Eies Closed", prvi singl sa svog novog albuma "Subtract". Tu pesmu je posvetio svom pokojnom prijatelju, a album je inspirisan ličnim tragedijama sa kojima se muzičar suočio.

"'Eies Closed' govori o gubitku nekoga, o onom osećaju kada očekujete da ćete svakog trenutka naleteti na tu osobu, kada vas sve podseća na stvari koje ste zajedno radili... Ponekad morate da pobegnete od stvarnosti da biste otupeli bol gubitka, ali neke od tih stvari je jednostavno vrate... Valjda muzika pomaže u lečenju, pa plešem zatvorenih očiju da pokušam da prođem kroz to...", nedavno je Širan objavio na Instagramu.

Nakon smrti njegovog prijatelja, rekao je, imao je suicidne misli. U sirovom intervjuu za Rolling Stone, objasnio je kako se zbog toga oseća stid i da je bio sebičan.

"Umro mi je najbolji prijatelj. I nije trebalo... Uvek sam imao padove u životu, ali sam tek prošle godine počeo da se nosim sa njima. Nisam hteo više da živim. Kao da sam se gušio i davio pod talasima...", pričao je Ed o svojoj borbi sa depresijom, ali li uz pomoć supruge, počeo je psihoterapiju.

Takođe se osvrnuo na svoju konzumaciju alkohola i droga.

"Uvek sam bio pijanica, ali do 24. godine nisam ni dirao drogu. Koristio sam nekoliko supstanci, ali ne želim da ih imenujem, bojim se da će moja deca to jednog dana pročitati", rekao je on. Kaže da je odustao od alkohola samo zbog supruge.

"Dva meseca pre nego što se rodila naša ćerka Lira, Čeri je rekla: 'Ako mi pukne vodenjak, da li stvarno želiš da me neko drugi vozi u bolnicu?'. Tada sam odlučio da prestanem. Nikada ne želim da se naježim dok držim dete. Nikada. nikada! Jedno je popiti nekoliko piva, ali flašu votke, drugo je", kaže Širan i dodaje da se njegovo mišljenje o drogama potpuno promenilo posle smrti njegovog najboljeg druga Džamala.

"Nikada, nikada, nikada više ne bih dirao drogu, baš zato što je Džamal ​​tako umro. To bi bilo nepoštovanje njegovog sećanja", zaključio je peva

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 122 idi na stranu