Vesti -

Slavni muzičar na lečenju: Mora da ide na dve terapije

Američki muzičar Nik Lejčij moraće da pohađa seanse na kojima će učiti da upravlja besom kao i da posećuje sastanke anonimnih alkoholičara, pošto je prošlo skoro godinu dana nakon što je prišao i napao jednu fotografkinju koja ga je fotografisala iz svog automobila.

Izvor: Daily Mail
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Poznata fotografkinja Džodi Santos rekla je za strane medije da još uvek čeka na izvinjenje od muzičara, ali ne misli da će to doći u skorije vreme.

"Do danas, Nik nije preuzeo nikakvu odgovornost. On je to opravdao. Mislio je da je to učinjeno, ali nije učinjeno", rekla je Džodi.

"Lično izvinjenje nije učinjeno, a zatim je pismeno izvinjenje odbijeno. Niko iz njegovog tima nije došao i pitao:"Jesi li dobro?"

Lejči je optužen za napad i zlostavljanje prema kalifornijskom krivičnom zakonu 242. Džodi Santos je rekla da je nakon višemesečnog progona policije Beverli Hillsa, Lejčiju naređeno da pohađa 52-nedeljne časove gde će naučiti da kontroliše svoj bes i da prisustvuje sastancima lečenih alkoholičara.

Santosova je rekla sledeće:

"Imao je dosta vremena da se izvini, ali je umesto toga samo pomislio da ću zaboraviti. Ono što je uradio bilo je pogrešno. Pokušala sam da mu izbacim šaku kroz prozor mog auta dok sam ga samo fotografisala. Trebalo je da mi zahvali na besplatnom publicitetu. Mislim, stvarno. Pričaj o prevelikom egu.'

Incident se dogodio prošle godine 27. marta na Beverli Hilsu kada je Lejči odlazio sa večere sa suprugom. On je pobesneo nakon što je otkrio da ga fotografiše Santosova, koja je sedela u svom automobilu preko puta ulice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 122 idi na stranu