Vesti -

Glumica zabrinula sve jezivom porukom: "Nemam razloga za slavlje, odlazim"

Glumica i manekenka Rubi Rouz proslavila se u seriji 'Orange is the New Black' i postala poznata kao zagovornica prava LGBTQ zajednice, a uoči svog rođendan zabrinula je pratioce čudnom porukom u kojoj govori kako nema razloga za slavlje.

Izvor: tportal.hr
Podeli
Foto:  EPA/DAN HIMBRECHTS AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT
Foto: EPA/DAN HIMBRECHTS AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Rubi Rouz, glumica koja se proslavila ulogom u Netflixovoj hit serije 'Orange is the New Black', objavila je čudnu poruku za svoj rođendan kojom je poprilično zabrinula brojne fanove na društvenim mrežama.

"Nemam razloga za slavlje", napisala je u uznemirujućem postu pa nestala sa društvenih mreža, no ubrzo je ovu čudnu objavu obrisala i pojasnila o čemu se radi.

"Ako dovoljno dugo poznajete, onda znate da moj rođendan nije razlog za slavlje. Neki su pokušali da ga proslave, ali do slavlja nikad nije došlo, niti će ga biti sada. Odjavljujem se dok sve ne prođe', napisala je 37-godišnja Rouz na svom Instagram storiju i dodala:

"Molim vas da me svi pustite na miru."

Rubi Rouz time je fanovima dala do znanja da svoj 37. rođendan jednostavno ne želi da proslavi, a mnogi su se prisetili kako je pre svega četiri godine objavljivala videa sa lude rođendanske zabave koju su njoj u čast pripremile glumačke kolege sa kojima je snimala film Batwoman.

Osim glumom, Rouz se bavi manekenstvom t i važi za jedan od najpoznatijih australijskih top modela, a nakon što se proslavila u trećoj sezoni Netflixove serije 'Orange is the New Black' postala je velika zagovornica prava LGBTQ zajednice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 122 idi na stranu