Vesti -

Ben Aflek priznao: "Ili da pijem ili da se ubijem"

Ben Aflek se nije ustezao kada je u pitanju opis iskustva u radu na DC ostvarenju "Liga pravde".

Milana PetkovićIzvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Priznao je za strane medije da je celo snimanje bilo "najgore iskustvo ikada u poslu koji je pun nekih usr*nih iskustava".

Produkcija "Lige pravde" je bila slavno problematična, prvo izlaskom Snajdera iz projekta nakon porodične tragedije. Snajdera je zamenio Džos Vedon, a Vedonova konkurentna vizija rezultirala je nepovezanim filmom koji su kritičari i fanovi okarakterisali najgore moguće.

Aflek je priznao da ga je snimanje u Londonu, nakon što je Vedon došao, nateralo da pije previše. Rekao je da ga je iskustvo učinilo nesrećnim.

"To je bilo teško. I počeo sam da pijem previše. Vratio sam se u hotel u Londonu, bilo je ili previše piti ili skočiti kroz prozor. I samo sam pomislio: 'Ovo nije život koji želim. Moja deca nisu ovde. Ja sam jadan'", priznao je Aflek.

Smatrao je da "Liga pravde" nije vredna trudna i da je projekat koji je dočekao svoju propast.

"Došao sam do tačke u kojoj sam smatrao da to kreativno nije zadovoljavajuće. Takođe, umarao sam se i bio iscrpljen. I pomislio sam: 'Ne želim ni na koji način da učestvujem u ovome. I ne želim više da traćim svoj život, kojeg imam ograničenu količinu'", prisetio se glumac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 126 idi na stranu