Vesti -

Pamela Anderson prisustvovala trojci Džeka Nikolsona: "Nisam mogla da odolim"

Pamela Anderson je u svojim memoarima pisala o svemu, pa i o tome kako je slavnog glumca uhvatila u trojci.

Izvor: Jutarnji.hr
Podeli
Foto: Andrea Raffin/Shutterstock
Foto: Andrea Raffin/Shutterstock

U svojim nadolazećim memoarima, “Love, Pamela”, Pamela Anderson je otkrila da je jednom svedočila kako glumac Džek Nikolson uživa u trojci u Plejboj vili, piše NY Post.

"Svi su se kikotali i ljubili uz zid, klizeći jedno preko drugog. Prošla sam pored ogledala, sagla se iznad lavaboa da popravim sjaj za usne", napisala je Pamela u svojoj knjizi.

"Pokušavala sam da ne gledam, ali nisam mogla da odolim, nisam mogla da pomognem sebi... Uhvatila sam njegov pogled u odrazu ogledala. Pretpostavljam da mu je to pomoglo "da obavi posao", jer je ispustio smešan zvuk. Nasmejao se i rekao "Hvala, draga".

Pamela se prisetila tog događaja u ekskluzivnom intervjuu za Variety, koji je objavio detalje iz njenih memoara. Pamela je naglasila da je "Plejboj vila glasila za potpunu slobodu".

"Vila je bila puna umetnika, filantropa, intelektualaca, lepih žena...Biti tamo je bilo veliko iskustvo", napomenula je.

Naime, Pamela je otkrila brojne holivudske tajne pri pisanju svoje knjige, a nedavno je i otkrila da joj je Tim Alen jednom brzinski pokazao svoje međunožje dok su zajedno snimali "Home Improvement".

"Prvog dana snimanja izašla sam iz svoje garderobe, a Tim je bio u hodniku u bade mantilu. Otvorio ga je i pokazao mi šta ima ispod", prisetila se Pamela.

"Rekao je da je to jedino pošteno, jer me je video golu. Tada smo bili kvit. Neugodno sam se nasmejala ", izjavila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 134 idi na stranu