Vesti -

Džej Leno se povredio opet: Samo dva meseca nakon što mu je eksplodirao automobil u lice

Džej Leno je slomio ključnu kost, dva rebra i napukla oba kolena u nesreći na motociklu - samo dva meseca nakon što je zadobio ogromne opekotine po licu kada mu je automobil eksplodirao.

Izvor: B92
Podeli
Foto: EPA/OLIVIER DOULIERY / POOL
Foto: EPA/OLIVIER DOULIERY / POOL

Komičar (72) vozio se starinskim motociklom u Las Vegasu 17. januara kada je sišao na parking i zakačio žicu koja je bila razvučena bez znaka upozorenja preko njega.

"Baš prošle nedelje sam oboren sa motocikla. Dakle, imam slomljenu ključnu kost. Imam dva slomljena rebra. Imam dve napuknute čašice za kolena. Ali dobro sam! Dobro sam, radim. Radim ovog vikenda", rekao je Leno medijima.

Komičaru su stavljeni privremeni presađivači kože od 'ljudskih leševa' nakon što je zadobio užasne opekotine kada mu je motor eksplodirao u lice 12. novembra.

"Skrenuo sam u jednu sporednu ulicu i presekao na parking, i bez mog znanja, neki tip je imao žicu razvučenu preko parkinga, ali sa nje nije visila zastava. Dakle, znaš, nisam to video dok nije bilo prekasno. Samo me je uvezao i, bum, oborio me sa motora", objasnio je, te dodao:

"Motor je nastavio da ide, a vi znate kako to funkcioniše."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 131 idi na stranu