Vesti -

Maltretirala je muža, zvezdu Holivuda: Sada joj preti robija

Žestoka brakorazvodna bitka između glumačkog para Joana Grifida i Alis Evans dobila je novi, ružni obrt koji je mnoge ostavio bez teksta.

Izvor: Jutarnji.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Naime, otuđena supruga glumca iz "Fantastične četvorke" sada se suočava sa hapšenjem, nakon što se nije pojavila na sudu kako bi odgovorila na dve optužbe za kršenje zabrane prilaska koju je on zatražio.

Ne samo da se 54-godišnja Alis nije pojavila na sudskom ročištu, već ni ona ni njen advokad nisu kontaktirali sud kako bi objasnili zašto će biti odsutni. Nakon što se ni dva i po sata nakon zakazanog ročišta nije javila, poverenik Vrhovnog suda Džejms Kuper izdao je odluku da se pripremi nalog za hapšenje, prenosi Daily Mail.

Detalji o navodnom kršenju zabrane prilaska nisu otkriveni, ali se zna da je bivši suprug zahtev podneo u februaru prošle godine.

Međutim, Alis bi mogla da izbegne odlazak u zatvor plaćanjem kaucije do sledećeg zakazanog ročišta, rekao je Kuper za Daily Mail.

Podsetimo, 49-godišnji Grifid podneo je zahteev za razvod braka u martu 2021. godine, dva meseca nakon što je njegova bivša supruga na društvenim mrežama objavila da njen suprug sa kojim je bila 14 godina napušta nju i njihove dve ćerke. Nastavila je da ga "pljuje" po društvenim mrežama, što je Grifida nateralo da zatraži zabranu prilaskai da je spreči da deli njihove privatne poruke ili objavljuje "lažne javne optužbe" na njegov račun.

Njegov zahtev je odobren u februaru prošle godine nakon što je Evans sasula novu paljbu po njemu i njegovoj novoj devojci Bjanki Valas na društvenim mrežama. Nakon toga, usledila je zabrana spominjanja njihovih imena na društvenim mrežama pune tri godine.

Velški glumac kasnije je podneo zahtjev za zajedničko starateljstvo nad ćerkama, nakon što je Alis Evans prethodno zatražila samostalno starateljstvo usred njihovog neugodnog razvoda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 131 idi na stranu