Vesti -

Zvezde novog muzičkog talasa izdominirale drugog dana MAC-a

Tokom dva dana trajanja ceremonije oboreni su svi rekordi gledanosti – države regiona direktno su prenosile MAC, dok je veliki broj redakcija iz svih šest zemalja ex-Yu izveštavalo sa lica mesta.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Marko Edge
Foto: Marko Edge

Dodeljeno je više od 25 nagrada, a GOLDEN MAC priznanjem nagrađena je Konstrakta, dok je Coby dobio priznanje za "Master od ceremony". Glasovi publike iz čitavog sveta premašili su cifru od 6 miliona za 20 kategorija za koje se glasalo. MAC 2023 je obeležilo više od 30 nastupa, a posebno su se istakli sledeći zahtevni produkcioni momenti – nastup Jelene Rozge i Saše Matića prvog dana kada se pojavio plamen iz klavira dok je Matić svirao i Nucci-jev spektakularan ulazak Tesla automobilom direktno na binu drugog dana ceremonije

Da je novi talas u muzičkoj industriji regiona i te kako zaslužio svoj zaseban dan na najvećem muzičkom događaju u ovom delu Evrope, pokazuje erupcija euforije i pozitivne energije koja se sa događaja koji po treći put organizuje Skymusic, Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet, osetila u celom regionu.

Gužve ispred Štark Arene počele su da se prave i nekoliko sati pre zvaničnog početka ceremonije, koja je otvorena čuvenim MAC carpetom, kroz koji su prodefilovala najznačajnija imena novog muzičkog talasa, influenseri i javne ličnosti. Dress code je bio "all white", a po autentičnim i atraktivnim kreacijama istakli su se Džejla Ramović, Milica Pavlović, Teodora, Nikolija, Kaja Ostojić, popularne Uraganke, Coby, Angellina, Lea Davogić, članovi benda Buč Kesidi i mnogi drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 131 idi na stranu