Vesti -

Tejt iz pritvora: Društvo mi prave bubašvabe, stenice i vaške

Bivši kik-bokser i učesnik u britanskim rijalitijima Endru Tejt, koji je prošlog meseca u Rumuniji uhapšen zbog sumnji za trgovinu ljudima, silovanje, i formiranje kriminalne grupe za eksploataciju žena, poslao je mejl u kojem se požalio na loše uslove kojima je navodno izložen u pritvoru.

Izvor: Tanjug
Podeli

On je pratiocima svoje veb stranice pod naslovom ''Moj prvi mejl iz zatvora' poručio da će nastaviti da šalje ''svakodnevne lekcije iz nepravednog pritvora'', prenosi Dejli Mejl. Endru Tejt u poruci navodi, između ostalog, da mu je ćelija puna vaški, stenica i bubašvaba i da 'nema svetla.

''Pokušavaju da me slome. Bačen sam u ćeliju bez svetlosti. Bubašvabe, vaške i stenice su moji jedini prijatleji noću'', napisao je Tejt. U poruci u više navrata pominje zatvorske čuvare, za koje kaže da 'znaju da je nevin, i da ''samo obavljaju svoj posao'', jer moraju da prehrane porodice. ''Kad me čuvari dovode u sudnicu ili vraćaju u ćeliju, ja ih potpuno poštujem'', napisao je Tejt. Dejli Mejl navodi da je Tejt ovaj mejl napisao nakon što je rumunski sud presudio da on ostane u pritvoru još mesec dana.

On je napisao da su ''svi veliki revolucionari svoje generacije nepravedno zatvarani''. Endru Tejt, njegov brat Tristan, i još dve Rumunke uhapšeni su krajem devembra, a sud je doneo odluku 10. januara da osumnjičeni ostanu u pritvoru 30 dana. Rumunske vlasti su saopštile da su prilikom njihovog hapšenja zaplenjeni roba i novac u vrednosti od 3,96 miliona dolara.

Tejt, bivši takmičar u britanskom rijaliti šou "Veliki brat", postao je poznat po mizoginim primedbama i govoru mržnje. Zbog tih primedbi, Tejtu je zabranjen pristup svim važnijim društvenim mrežama, iako je njegov nalog na Tviteru ponovo postao aktivan u novembra nakon što je američki milijarder Ilon Mask kupio platformu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 131 idi na stranu