Vesti -

Puj Pike, ne važi

Prošlo je gotovo dve nedelje otkako je Šakira objavila svoju osvetničku pesmu usmerenu ka bivšem mužu Žerardu Pikeu i njegovoj ljubavnici Klari Kiji, u kojoj je istresla sav prljav veš o aferi koja je uzdrmala javnost. Pike, istovremeno, pokušava da uzvrati istom merom svojoj bivšoj supruzi, ali njegovi napori čine se, malo je reći, jadnim.

S.D.Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Šakira je, navodno, saznala za aferu zbog džema od jagoda. Otišla je na put, a kada se vratila, neko je pojeo pola tegle džema, onog koji Pike ne podnosi i nikada nije jeo. Tada je shvatila da je još neko bio u njenom domu. Kasnije je izašlo u javnost da je ljubavnica, pored toga što je napravila ozbiljan prekršaj u "girl-code-u", pored toga što se slobodno šetkala vilom koju je Šakira platila, pored toga što je jela iz njenog frižidera, čak otišla i korak dalje, i nosila odeću pevačice dok se krila u njenom domu.

Izvori tvrde da Klara Kija sada trpi javne uvrede nakon što je Šakirina pesma objavljena, te da je ovoj 23-godišnjoj studentkinji nasumični prolaznici pevaju melodiju na ulici. Izvori dodaju da se Kija stotički nosi sa uvredama.

Pike je takođe pokušao da ostane dostojanstven prilikom skandala, i da ovu situaciju preokrene u svoju korist šaljivim potezima. Brend Kasio, koju Šakira pominje u pesmi aludirajući da je Pike zamenio Roleks za jeftiniji sat, sada je sponzor Pikeove lige u kojoj influenseri i bivši fudbaleri igraju fudbal. Takođe se u javnosti pojavio u Tvingu, koji bivša supruga poredi sa ljubavnicom (Šakira je, razume se, Ferari). Na ove njegove poteze muškarci su reagovali sa odobravanjem, a žene, sa podsmehom.

Ono što Pike nije očekivao je da će u javnost da isplivaju navodi da je, nakon što je uhvaćen u prevari, ipak želeo da se vrati ženi sa kojom je proveo više od deset godina.

Kako navode pojedini izvori, fudbaler je mesec dana nakon što se odselio iz njihovog porodičnog doma pokušao da se vrati pevačici, ali ona nije htela da mu oprosti neverstvo.

Tako je, kako navode strani mediji, utehu pronašao u Kiji, kojoj se vratio kada je shvatio da se Šakira neće predomisliti u vezi sa njihovim razvodom.

U svetlu novih informacija, Pikeovi napori da poboljša svoj imidž nakon skandala čine se uzaludnim. Njegovi pokušaji da izgleda hladno kao led tope se pod činjenicom da je na kolenima tražio oproštaj od Šakire.

Šakira, u međuvremenu, nastavlja da pleše uz svoju pesmu, a kraj drami se ne nazire.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 131 idi na stranu