Vesti -

Prisila Presli se oglasila prvi put posle smrti ćerke

Prisila Presli rekla je da ju je "dirnula" sva ljubav obožavatelja nakon smrti i kasnijeg obeležavanja sećanja na njenu ćerku Lizu Mari Presli.

Izvor: B92
Podeli
Foto:  EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
Foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Presli je umrla u 54. godini 12. januara ubrzo nakon što je odvedena u bolnicu zbog srčanog zastoja. Njena smrt izazvala je izliv tuge i ljubavi iz celog sveta.

U nedelju je održan javna komemoracija pevačici i kantautoru, jedinom Elvisovom detetu, u vili njenog oca Grejslend u Memfisu u Tenesiju.

Foto: EPA-EFE/LANCE MURPHY
Foto: EPA-EFE/LANCE MURPHY

Prisustvovali su članovi porodice, fanovi i prijatelji, uključujući gradonačelnika Memfisa i vojvotkinju od Jorka, a zvezda poslednjeg filma o Elvisu, Ostin Batler, došao je sa devojkom Kajom Gerber.

Prisila je u utorak podelila iskrenu poruku sa svojim pratiocima na Tviteru, napisavši: "Hvala svima na saučešću, dirnuli ste me svojim rečima. Bilo je to veoma teško vreme, ali samo saznanje da je tvoja ljubav tamo čini veliku razliku."

Na komemoraciji je otkriveno da je Liza Mari Presli bila baka devojčici nakon što je njena ćerka Rajli Kio u tajnosti dočekala svoju ćerku.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Presli je ostala upamćena kao Memfisov 'dragoceni dragulj', a njena majka je čitala pesme koje su napisala deca pokojne zvezde.

U komemoraciji učestvovalo je nekoliko muzičkih zvezda, uključujući Alanis Moriset, koja je emotivno izvela svoju pesmu "Rest".

Pevač Guns N’ Roses Eksl Rouz izveo je pesmu "November Rain", dok je Bili Korgan otpevao "To Sheila" njegove grupe The Smashing Pumpkins.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 131 idi na stranu