Vesti -

Najomraženija glumica u Holivudu otkrila: "Sa 16 godina su me pitali da li sam loša devojčica"

"Eileen", triler koji je premijerno prikazan u subotu na filmskom festivalu Sundance, novi je film proslavljene glumice En Hatavej, koja je nakon projekcije filma publici otkrila nepoznat detalj iz svoje prošlosti.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Upravo sam se setila da je jedno od prvih pitanja koja su mi postavili kad sam počela da glumim i morala da budem u medijima bilo: "Jesi li dobra ili loša devojčica? Tada sam imala 16 godina" rekla je.

Dodala je da je odlučila da prihvati ulogu u "Eileen" nakon što je odgledala hvaljenu dramu reditelja Vilijama Oldrojda iz 2016., "Lady Macbeth", u kojoj je Florens Pju glumila ženu zarobljenu u braku s mnogo starijim muškarcem. Zbog govora na Oskarima postala meta hejtera

Inače, En je pre nekoliko godina magazin Star proglasio najomraženijom glumicom u Holivudu, a jedan od razloga za to bio je govor koji je održala nakon što je osvojila Oskara za najbolju sporednu glumicu.

U nekoliko dana na Tviteru su se nagomilali postovi s heštegom #IHateAnneHathaway (mrzim Hatavej). Govor je ocenjen lažno skromnim, a En nije pomogla ni priča da je odbila da nosi Valentinovu haljinu jer je čula da će njena kolegica Amanda Sejfrid da nosi sličnu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 131 idi na stranu