Vesti -

Putinova ljubavnica "izašla iz pećine" u kojoj se krila mesecima: Svi u šoku gledaju njeno novo lice

Alina Kabajeva, bivša gimnastičarka i olimpijska šampionka, danas je većini sveta poznata kao ljubavnica Vladimira Putina, predsednika Rusije. Da li je to zaista istina ili ne verovatno nikada nećemo saznati, ali činjenica je da brojne informacije i saznanja svedoče u prilog njihovoj dugogodišnjoj romansi.

Izvor: Blic/Stefana Pavlović
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kabajeva se relativno retko pojavljuje u javnosti, pa je ove godine svega desetak puta viđena na nekim javnim, zvaničnim događajima, ali se u subotu obrela u Sočiju kako bi otvorila novi centar za gimnastiku.

Ova 39-godišnjakinja nije želela da razgovara o ratu o Ukrajini, niti je odgovarala ni na kakva pitanja o Putinu, već se obratila isključivo koleginicama gimnastičarkama. "Kada sam se ja bavila gimnastikom i sportom, nisam mogla ni da sanjam uslove kakvi danas postoje u ovom centru. Ali život nam pokazuje da je nemoguće moguće. A Rusija je zemlja velikih mogućnosti", rekla je ona.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Medijima je bila interesantna i Alinina pojava - već mesecima se spekuliše da su se i ona i Putin podvrgli izvesnim plastičnim operacijama podmlađivanja i zatezanja lica. Ruskinja zaista izgleda vidno drugačije u odnosu na ranije godine - njene jagodice su punije, usne veće, a na licu nema nijednu boru iako je u godinama kada je to nemoguće.

Inače, moskovskim državnim medijima nije dozvoljeno da pišu o 15-godišnjoj ljubavnoj vezi Aline i Putina, kao ni o dvoje dece koje par navodno ima. Podsetimo, inostrani mediji su u septembru ove godine izvestili da je gimnastičarka navodn abortirala i to u trenutku kada je bila trudna već više od 20 nedelja, a na Putinovo insistiranje, prenosi "Daily Mail".

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Kao rezultat toga odnos Putina i Kabajeve se pogoršao. Takođe, posle abortusa je došlo do komplikacija i Kabajeva nije mogla da se pojavljuje u javnosti neko vreme", piše na Telegram kanalu General SVR. Oni tvrde da imaju pouzdanje informacije iz Kremlja, ali nisu pružili nikakve čvrste dokaze za to.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 129 idi na stranu