- Vesti -

Seksom protiv Putina: Masovne orgije na brdu iznad Kijeva, 15.000 učesnika

Ako dođe do toga da Vladimir Putin zaista naređuje ispaljivanje nuklearnog oružja, dovodeći čovečanstvo na ivicu masovnog uništenja, apokalipse, čini se da će neki od njih svoje poslednje sate provesti upražnjavajući seks.

Izvor: Net.hr
Podeli
Foto:Shutterstock/Tero Vesalainen
Foto:Shutterstock/Tero Vesalainen

Naime, portal "The Sun" preneo je da se više od 15 hiljada Ukrajinaca pretplatilo na masovne orgije u slučaju pritiska na crveno dugme, koje će biti održane na brdu koje se nalazi u blizini Kijeva.

Ukoliko se desi najgore, organizatori su pozvali zainteresovane da svoje ruke ukrase prugama, čisto da pokažu ko je za analni, a ko za oralni seks (da ne govorimo o daljim mogućnostima).

Prema Rolfu Movat-Larsenu, bivšem šefu kancelarije CIA u Moskvi, svet je dostigao tačku koja nije viđena od kubanske raketne krize 1960-ih.

"Bilo bi strašno neodgovorno od zapadnih lidera da Putinove pretnje shvate kao besposleno zveckanje oružjem ili hvalisanje. Siguran sam da će zapadno rukovodstvo te pretnje shvatiti ozbiljno. Nema vojnog razloga da Putin ne upotrebi nuklearno oružje.

On ne može da koristi taktičko nuklearno oružje na bojnom polju da pobedi u ratu koji ne može da dobije sa vojskom. Nuklearno oružje ne zauzima teritoriju. Nuklearnim oružjem pokušavate da se borite protiv neprijatelja kojeg ne možete zaustaviti svim drugim oružjem. To je opasnost", rekao je bivši šef ogranka CIA u Moskvi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 142 idi na stranu