Vesti -

Prodaje se luksuzna vila Nikoline Pišek i pokojnog Vidoja: Kupili su je pomoću dva kredita

Luksuzna vila u zagrebačkim Šestinama, koju su uređivali pokojni Vidoje Ristović i Nikolina Pišek, stavljena je na prodaju.

Izvor: Net.hr
Podeli
Foto E-Stock
Foto E-Stock

Za vilu ćete morati izdvojiti 1,7 miliona evra, piše Indeks.

Kuća je izgrađena 2012. godine, ima 420 kvadrata s okućnicom od 1460 kvadrata. U januaru se očekuje potpuni završetak radova. Kuća ima pet soba i bazen.

"Jedinstvena kuća smeštena u Šestinama na mirnoj ulici s prelepim pogledom i bazenom. Planirani završetak je u januaru. Kuća je otvorenog enterijera s velikim dnevnim boravkom, kuhinjom sa izlazom na bazen, 3 spavaće sobe, i prostorom za osoblje. Opremljena vrhunskim materijalima, alu stolarija, grejanje putem dizalica toplina, podno grejanje postavljeno po celoj površini kuće, smart house sistem, priprema za solarne panele, terrazzo podne obloge po celoj površini kuće. Jedinstvena prilika na tržištu", stoji u opisu agencije.

Podsetimo, Nikolina je s Vidojem planirala da živi u Zagrebu. Kuću su kupili prošle godine, a u srpskim medijima se navodilo da je bračni par digao dva kredita zbog kuće. Kuću su kupili nakon što se Nikolina otrovala ugljen-monoksidom u stanu u Zagrebu.

"Slučajnost nas je spasila. Moj suprug, koji nije bio u Zagrebu, reagovao je najbolje moguće. Da je moja odluka bila sprovedena, mi ne bismo bile žive. Čula sam se sa suprugom kada sam došla iz grada s ćerkom, rekla sam mu da idemo da gledamo film. Nazvala sam ga oko ponoći i rekla da se ne osećam dobro i da Una povraća. Rekla sam mu da ću ujutro otići kod doktora. Međutim, on je insistirao da odemo to veče. Pozvao me je posle ponovo, ali se nisam javljala na telefon jer sam izgubila svest. Kasnije sam od njega čula da je redom zvao prijatelje te uspeo da dobije jednog našeg prijatelja", rekla je tad Nikolina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 146 idi na stranu