Vesti -

Bivša verenica boksera Vladimira Klička prošla kroz uznemirujuće iskustvo: "Zaista teške godine"

Glumica i bivša verenica bokserske legende Vladimira Klička, Hejden Panetijer, progovorila je o teškom periodu u svom životu koji je usledio nakon što je odustala od starateljstva nad njihovom ćerkom.

Izvor: Net.hr
Podeli
Foto:EPA/ URSULA DUEREN
Foto:EPA/ URSULA DUEREN

Panetijer se pojavljuje u ovonedeljnoj epizodi "Red Table Talk" i podelila je svoje "uznemirujuće iskustvo" nakon što je bila primorana da preda svoju jedinicu Kej.
Između ostalog, Panetijer je nazvala potpisivanje papira o starateljstvu "najbolnijom odlukom" koju je ikada morala da donese u životu i onom koja joj je slomila srce.

"Mislili ste da je dogovor da vaša ćerka bude sa ocem najbolja stvar koju ste ikada postigli", zamolio je glumicu da pojasni voditelj Banfild Noris.

"U početku nije, jer nije bilo razgovora o tome. Da je Kličko došao kod mene i rekao da misli da je, zbog toga gde sam i kroz šta prolazim, dobro da naša ćerka bude sa njim neko vreme - rekla bih u redu, razumem, to ima smisla, idem u posetu i tako dalje. Ali način na koji je to urađeno, bilo je veoma uznemirujuće", objasnila je ona.

Panetijer je dalje pojasnio da su papiri "Kličku dali puno starateljstvo".

"Htela sam da radim na sebi, trebalo je da budem bolja, a kada mi bude bolje, stvari bi se promenile i ona bi došla kod mene, mogla sam da provodim vreme sa njom. Ali to se nije desilo", objasnila je ona.

Inače, odluka da ćerka bude pod starateljstvom svog oca došla je nakon Hejdenine borbe sa zavisnostima. To je bio i razlog njenog raskida sa Kličkom.

U jednoj od svojih javnih ispovesti, glumica je otkrila da ponekad biti dobra mama "znači pustiti".

"Bile su to zaista teške godine", rekla je Panetijer, koja je nakon rođenja ćerke shvatila da ne želi da joj naudi. "Bilo je samo sivilo u mom životu. To je bila najteža stvar koju sam ikada morala da uradim, ali želela sam da joj budem dobra mama - a to ponekad znači da je pustim", objasnila je glumica.

Hejden i Kličko upoznali su se 2009. i dobili ćerku Kaju 2014. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 146 idi na stranu