Vesti -

Momenat koji je mnogima promakao: Između princeze Šarlot i Megan Markl desilo se nešto neočekivano

Svetski i domaći mediji već su analizirali svaki mogući detalj ispraćaja kraljice Elizabete II, a sada je društvenim mrežama počeo da kruži video-snimak na kojem se može videti preslatki trenutak između Megan Markl i princeze Šarlot.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Naime, kada je kraljevska porodica krenula da napušta Vestminstersku opatiju nakon sahrane, vidi se kako se Šarlot okrenula prema Megan, koja joj se zauzvrat srdačno nasmejala.

Upravo su 7-godišnja Šarlot i njen dve godine stariji brat, princ Džordž, privukli najviše pažnje za vreme tmurnih zbivanja oko sahrane kraljice. Svoje najmlađe dete, 4-godišnjeg Luja, Kejt i Vilijam nisu poveli sa sobom.

Desila se još jedna interesantna situacija, a glavnu ulogu opet ima mala Šarlot. U kratkom video-snimku može se videti da princeza Šarlot upućuje starijeg brata na kraljevska pravila ponašanja.

Verovatno je princeza Šarlot (7) rekla princu Džordžu (9) da treba da se nakloni dok su čekali da prođe kovčeg kraljice Elizabete II.

Princeza je prisustvovala sahrani zajedno s njenim starijim bratom Džordžom. Po dolasku su se sa majkom Kejt Midlton (40) pridružili svom ocu, princu Vilijamu (40), pa su deca do oltara Vesminsterske opatije išla iza svojih roditelja.

Šarlot su u jednom trenutku obuzele emocije i nije mogla da suzdrži suze pa ju je majka tešila.

Mala princeza je nosila crnu haljinu i dijamantski broš u obliku potkovice. Taj broš je navodno bio poklon od kraljice, jer je Šarlot s njom delila ljubav prema konjima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 146 idi na stranu