Vesti -

Lomio srca ženama širom sveta, sada neprepoznatljiv: "Šta je ovo?" FOTO

Holivudskog glumca Patrika Dempsija (56) javnost najviše pamti po ulozi lekara, neurohirurga Dereka Šeparda iz serije "Uvod u anatomiju", a u seriji su ga nazivali i "Sanjivi" (McDreamy" zbog njegovog neodoljivog izgleda, kako i u seriji, tako i u stvarnom životu. Glumac je mamio poglede žena širom sveta, čak i nakon ulaska u pedesete.

Izvor: B92
Podeli
Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER
Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

No, poslednja promena imidža pomalo je iznenadila njegove obožavateljke, i to ne sasvim na ugodan način. Naime, na dodelu nagrada Legende Diznija 2022. glumac je stigao potpuno izblajhane kose, zbog čega su ga obožavateljke jedva prepoznale.

"Da li je dobio ulogu u House od Dragon?", "Izgleda kao Ken", "Treba mi minut da ovo svarim", "Šta je ovo?", "Neprepoznatljiv je", pisale su iznenađene obožavateljke.

Glumac je inače poznat po dužoj, blago kovrdžavoj kosi prošaranoj sedim vlasima, a toga je svestan i on sam.

"Nažalost, ili na sreću, poznat sam po svojoj kosi. Ovo je doista naljutilo mnoge ljude. Ne znaju kako to prihvatiti. Ili me vole ili me mrze", komentarisao je za časopis Varajeti negativne komentare.

A iako ga gledaoci obožavaju zbog uloge u seriji, kolege navodno ne misle isto, što je otkrila i novinarka Linet Rajs, koja je jedina uspela da dobije intervju s njim nakon odlaska iz 11. sezone serije, kada mu je lik iznenada umro. Naime, mnogi koji su radili na seriji rekli su da je terorisao kolege, zbog čega su mnogi dobili neku vrstu posttraumatskog sindroma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 146 idi na stranu