Vesti -

Policija ponovo u potrazi za Marijanom Sejfert; očajna sestra: "Njen muž mora reći istinu"

Marijana Sejfert (38), pobednica regionalnog "Velikog brata", nestala je 27. aprila, a nestanak je prijavio njen suprug Karlo. Za njom se i dalje traga.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Printskrin/Jutjub/Veliki Brat
Foto: Printskrin/Jutjub/Veliki Brat

Iako su pripadnici Hrvatske gorske službe spasavanja (HGSS) i ronioci pretražili područje oko Mosta mladosti u Zagrebu, policija je zbog niskog vodostaja reke Save odlučila da intenzivira potragu i ponovo pretraži ovo područje.

Marijana je nestala u aprilu, a njen nestanak sa zagrebačke adrese na Savici prijavio je suprug Karlo.

"Nažalost, više ne mislim da je živa. Osećam da je nema. Samo želimo konačno da saznamo pravu istinu i da se od nje dostojno oprostimo", rekla je Marijanina sestra Maja Kovačević početkom meseca za Slobodnu Dalmaciju.

"Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo više smo u šoku. Jednostavno, mnogo je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promenio iskaz na policiji. Ne želim ovime da ukažem na to da on ima neke veze sa slučajem, ali neka samo kaže šta se dešavalo u stanu, jer sam uverena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu, ne mogu da budem u kontaktu sa njim, teško mi je jer znam da ne mogu da viđam sestrića, ali ostajem pri tome", dodala je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 162 idi na stranu