Vesti -

Glumica Tomi Dorfman posle objave da je trans verena za ženu

Zvezda serije "13 Reasons Why" Tomi Dorfman objavila je da je verena za ženu, rekavši: "Upoznala sam osobu sa kojom ću provesti ostatak života".

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

U februaru ove godine otkriveno je da su se glumica i njen suprug Peter Curkulen rastali nakon pet godina braka.

Tomi, koja se izjasnila kao transžena u julu 2021, objasnila je da je tranzicija za nju "bila oslobađajuća i razjašnjavajuća".

Tomi je u jednom podkastu objasnila da je shvatila da je zainteresovana za žene "na način na koji nije bila svesna još od srednje škole", i kako je to za nju predstavljalo nerazjašnjenu, neistraženu stvar.

"Pomislila sam: 'Ovo je godina u kojoj ću ići na dejtove sa devojkama, a neću se stideti zbog toga", rekla je.

Tomi je priznala da se 'uplašila' da prizna da je privlače žene zbog 'bezbednih odnosa' koje ima sa ženama u svom životu.

"Zato što su o meni mislile kao o gej muškarcu, govorile su mi da se osećaju sigurno pored mene. A onda odjednom, ulazim u tranziciju i postajem manje bezbedna, verovatno", rekla je, dodajući da su za njen proces najmanje su marili ljudi za koje je bila "najviše zabrinuta".

Tomi je rekla da je njena verenica – koju nije imenovala – prva žena sa kojom je bila posle jako dugo vremena, opisujući to iskustvo kao "veoma afirmativno".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 162 idi na stranu