Vesti -

Ezra Miler ide na lečenje: "Izvinite zbog svega"

Glumac Ezra Miler izdao je javno izvinjenje za njegovo i više nego neprilično ponašanje koje je punilo medijske stranice poslednje dve godine, te priznao da je krenuo na lečenje "složenih mentalnih problema".

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

U izjavi koju je njegov predstavnik za medije predao Varajatiju u utorak, 29-godišnji nebinarni glumac se izvinio zbog svega što je uradio.

"Pošto sam nedavno prošao kroz vreme intenzivne krize, sada razumem da imam složene probleme sa mentalnim zdravljem i da sam počeo da se lečim", rekao je Miler.

"Želim da se izvinim svima koje sam uznemirio svojim prošlim ponašanjem. Posvećen sam da radim sve što je neophodno kako bih se vratio u zdravu, bezbednu i produktivnu fazu u svom životu", dodaje se, prenosi Gardijan.

Milerova stalna uloga Fleša u univerzumu superheroja DC Comicsa, uključujući predstojeću glavnu ulogu u prvom samostalnom filmu ovog lika, zasenjena je optužbama o njihovom ponašanju van ekrana u poslednje dve godine.

Nedavno je Miler optužen za provalu u Vermontu prošle nedelje, nakon što je državna policija istražila incident u kojem je nekoliko flaša alkohola navodno odneto iz kuće u Stamfordu u maju.

Miler bi trebalo da se pojavi pred višim sudom u Vermontu 26. septembra.

Glumac je takođe dva puta hapšen ranije ove godine na Havajima, prvo zbog nereda i uznemiravanja u karaoke baru u martu, a zatim zbog napada drugog stepena manje od mesec dana kasnije. U prvom slučaju, Miler se nije izjašnjavao ni po jednoj tački za prekršaj i nered i platio kaznu od 500 dolara, dok je optužba za uznemiravanje odbačena. U drugom, Miler je pušten bez optužbe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 162 idi na stranu