Vesti -

Limuzina, šampanjac, tanjir pun marihuane i ljubljenje u usta; Madona luđa nego ikad puni 64 VIDEO

Slavna pop ikona, Madona, danas je napunila 64 godine. Iako i dalje ne prestaje da šokira svojim stilom života i ponašanja, ona je i za ovaj dan priredila iznenađenje.

Izvor: B92
Podeli
Foto:EPA/ FELIPE TRUEBA
Foto:EPA/ FELIPE TRUEBA

Madona Luiza Veronika Čikon, rođena je na današnji dan 1958. godine. Godine 1982. svet je prvi put imao priliku da čuje Madonu. Ali, niko nije znao kako ona izgleda jer na singl nije stavljena njena slika, da bi se privukla i crnačka publika. Posle "Everybody", drugi singl je bio "Burning Up". Potpisan je ugovor sa izdavačkom kućom "Vorner Brothers" i Madona je dobila dozvolu da snimi ceo album.

Madona u emisiji puzala po stolu i pokazala zadnjicu - ponovo VIDEO

Madoni je lepo krenula prodaja i imala je uspeh na Bilbordovoj top listi singlova. Album je prodat u 8 miliona primeraka u svetu, a najvišu poziciju na top listi je imala pesma "Lucky Star" - 4. mesto. Na naslovnoj strani bila je plavokosa Madona sa raznim lančićima oko vrata i ruku. Na unutrašnjoj strani bio je njen pupak koji je tada postao njen zaštitni znak.

Madona poslala šokantnu čestitku muškarcima, fanovi: "Zašto smo morali ovo da vidimo?" VIDEO

Tako je počela, ostatak svi znamo, a danas je među najpoznatijim pop ikonama na svetu i navodno je odlučila da na svoj rođendan potroši dobru sumu novca. Prema izvorima koje prenose inostani mediji, pevačica je odlučila da samo na let svojih najbližih izdvoji na hiljade dolara, nije žalila, o čemu govori i mesto na kojem je odlučila da se opusti od očiju javnosti - "Palazzo Castelluccio" na Siciliji, u Italiji.

Naime, ona je već bila sa decom na ovom mestu, povodom druge rođendanske zabave. Očigledno da je glamurozno želela da nastavi i svoju proslavu, pa su izleteli i neki detalji od neimenovanih izvora.

"Palata nije ništa drugo do spektakularna. Mogu samo da zamislim, za veče je raznela na desetine hiljada. Ali kada vredite 700 miliona funti, novac nije problem."

Izvor je takođe naveo da je planirala da večera i nazdravlja pod vedrim nebom, međutim, ono što nije sasvim jasno jeste da li je sada priredila zajedničku zabavu sa sinom Rokom, čiji je rođendan već bio 11. avgusta.

Na snimcima, Madona i njena deca - uključujući Roka, Dejvida Bandu, Mersi, Stelu i Esteru - sedeli su za lepo uređenim stolom u bašti dok su slušali bend uživo. Na Instagramu je takođe objavila video zapis, pokazujući kako počinje ta glamutozna zabava, sedela je u limuzini i ljubila se u usta sa svojim prijateljicama. Pored toga, podelila je i fotografiju na Snepčetu sa punim tanjirom marihuane, držeći u ustima cigaretu...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 162 idi na stranu