Vesti -

Bivša žena Čarlija Šina progovorila: "Da li bih želela da se moje ćerke udaju za takvog čoveka?"

Glumica je otkrila i da je pred svojim ćerkama često sakrivala istinu o tome da je Šin javno vodio bitku sa zavisnošću.

Izvor: Jutarnji list
Podeli
Foto:EPA/PAUL BUCK
Foto:EPA/PAUL BUCK

Glumica Deniz Ričards (51) otkrila je da je teško prihvatila razvod od slavnoga glumca Čarlija Šina (56) u epizodi "Divorced Not Dead" emisije na internetu, potkasta Kerolajn Stenberi.

Glumica koja je podnela zahtev za razvod dok je bila u šestom mesecu trudnoće sa njihovom drugom ćerkom Lolom priznala je da se osećala krivom što je razdvojila svoju porodicu.

"Godinama sam se borila s tim, priznala je. No, kako kaže, osećala se prisiljenom da podnese zahtev za razvod kada je rekla samoj sebi "da li bih želela da se moje ćerke udaju za ovakvoga čoveka?"

"Bez uvrede za njega, ali mislim da bi on to prihvatio i razumeo ono što govorim, i tada sam pomislila - ‘Pa, zašto to prihvatam onda?", priseća se glumica koja je takođe otkrila da su se nakratko pomirili nakon Lolinog rođenja, ali ubrzo su se ipak razišli, nazvavši brak ‘vrlo toksičnim‘.

Par se venčao 2002, ali se razveo nakon četiri godine. Deniz Ričards je kao samohrana majka usvojila ćerku Eloiz, a 2018. se udala za Arona Pajpersa.

Glumica je otkrila i da je ćerkama Semi (18) i Loli (17) često prikrivala istinu o Šinovoj javne bici koju je vodio sa zavisnošću.

"S vremenom su došle u godine u kojima bi im određene osobe rekle određene stvari, a ja sam lagala i pokrivala ga", objasnila je Deniz Ričards.

"Sada, kada su starije, više su svesne. Zato kažem da ne znam da li sam im učinila medveđu uslugu kada su bile mlađe", zaključila je.

Bivši bračni par nedavno se sukobio nakon što se njihova ćerka Semi pridružila stranici Onli fans (OnlyFans), a Deniz Ričards je sledila njen primer i ubrzo napravila i svoj nalog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 162 idi na stranu