Vesti -

Snimak Gordona Remzija kako bira jagnje uznemirio ljude: "Pravi budalu od sebe" VIDEO

Čuveni britanski kuvar Gordan Remzi podigao je popriličnu prašinu svojom objavom na TikToku gde "bira jagnje za rernu", a o tome se oglasila čak i PETA.

Izvor: klix.ba
Podeli
Foto:EPA/ NIC BOTHMA
Foto:EPA/ NIC BOTHMA

Krajem prošlog meseca, Remzi je na svom TikToku podelio snimak na kome ulazi u tor sa ovcama i jaganjcima, pretvarajući se da bira koja će životinja "prva u rernu". Iako se pretpostavlja da je ovim želeo da nasmeje svoje pratioce, u tome nije uspeo.

Na snimku se vidi kako se slavni kuvar penje na određeno mesto na farmi, govoreći "poješću te", dok se vidi kako mu se neka jagnjad naivno približavaju.

"Mmm, njam, njam, njam... Ko od vas prvi ide u rernu?", pitao se trljajući ruke. Zatim je prstom pokazao na jednog od njih: "Ti", rekao je i skočio u tor, što je životinje preplašilo.

Snimak je, zanimljivo, prikupio preko 1,3 miliona lajkova, a bilo je i brojnih reakcija korisnika koje ova scena nije impresionirala.

"Ovo prelazi granicu. Tužan je svet u kome živimo", jedan je od komentara. Drugi su rekli da cene rad kuvara, ali da mu ovaj trenutak "nije trebao".

Sve je prokomentarisala i potpredsednica PETA-e, koja je imala prilično oštar komentar na Remzijev post.

"Gordon Remzi pravi budalu od sebe. Zastrašivanje nežnih jagnjadi je besmisleno, a ne zabavno. Ono što bi bilo smešno je da su njegova deca postala vegani i odrekla ga se, slično kao što se ćerka Elona Maska odrekla svog oca", rekla je ona. Elisa Alen za Metro.cok.uk.

Organizacija dodaje da su stvorenja sa snimka "bebe koje od života žele više od mogućnosti da ga žive i da ne završe u ustima ovog, ili bilo kog drugog idiota".

Gordon, podsetimo, važi za vrhunskog kuvara, ali je često kritikovan, kako zbog paprenih cena u restoranima, tako i zbog bahatog stava, a ovim je, čini se, napravio još jedan korak nazad.

@gordonramsayofficial

The Lamb sauce was still not found in the making of this video…..

♬ original sound - Gordon Ramsay

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 162 idi na stranu