Vesti -

Karleuša zaglavljena u džipu dok voda nadire: "Hvala mojim lavovima" VIDEO

Jelena Karleuša je nakon sinoćnjeg nevremena objavila na Instagramu nekoliko snimaka na kojima se vidi, osim automobila koji su poplavljeni do krova, kako pevačica pokušava da pređe ulicu kroz bujicu vode.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Čulo se i kako je rekla da je to bio njen "najgori dan u životu", a spomenula je da njen džip neće da upali. Danas se ponovo oglasila na Instagramu sa objašnjenjem šta se te večeri dogodilo.

"Dok sam pokušavala da dođem do tetke Danijele koja je u njenim kolima bila zaglavljena u pravom jezeru na Bežaniji (sa njom u kolima je bila moja ćerka Nika), džipom sam uletela preduboko, ne razmišljajući, uprkos upozorenjima policije. Ostala sam i sama zaglavljena u vodi koja je sve više nadirala.

Srećom, ima i divnih građana koji su mi iako i sami u nevolji sa kolima, muški i džentlmenski pomogli. Hvala im, hvala spasiocima i policiji, kao lavovi su radili svoj posao spasavajući građane pa i mene.

Uspeli su i da mi spasu auto koji je u ponoć odvezen u Mercedes servis. Tu sam zatekla neke ljude koji su čistili salon od poplave pa sam ja mislila da oni tu rade kao čistači. Ispostavilo se da je čistio direktor pa se evo i njemu zahvaljujem za svo maltretiranje oko auta (nikad ne potcenjuj onog ko čisti).
stani pani ovaj narod pokaže koliko je veliki i dobar narod.

Moja ćerka, tetka i ja smo bukvalno spašene uz pomoć divnih ljudi i ja im se još jednom ovom prilikom zahvaljujem!

PS (pozdrav i za čoveka koji je ronio kako bi spasio svoj auto koji je bio potopljen do krova, nadam se da se smirio. Policajci su rizikovali glavu zbog njega. Je*o auto, bitna je glava)", napisala je Jelena na Instagramu u storiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 167 idi na stranu