Vesti -

Miša Grof žestoko o Nikolini, tvrdi da je ona kriva za Vidojevu smrt: "Ako progovorim, ide u zatvor"

Nedugo nakon što je Vidoje Ristović preminuo, Nikolina Pišek je ušla u žestoki sukob sa svekrom Viktorom Ristovićem, Mišom Grofom, kojeg je optužila da njoj i njenoj ćerki uskraćuje nasledstvo, a njihov javni rat ne jenjava.

Izvor: Blic
Podeli
Foto: Printscreen/TV Prva
Foto: Printscreen/TV Prva

Sada je Miša otkrio nepoznate detalje bračnog života Pišekove i Ristovića, a potom je šokirao kada je snaju optužio za smrt svog sina.

"Nikolina je ubila mog sina! Ona je izvoljevala kuće, putovanja, bazene, lokale, firme... Trošila je nenormalne količine novca. Vidoje je školovao njenu ćerku iz prvog braka u Londonu i finansirao joj švalere. Ne znam kakvu imovinu ona hoće, Vidoje jeste bio imućan, ali to je moj novac. Mora biti svesna da njoj ne dam ništa, a ako krenem da iznosim sve što znam o njoj, biće uhapšena", oštar je na samom početku razgovora za domaće medije bio Miša,

On je potom otkrio šokantne detalje Vidojevog braka sa voditeljkom.

Nikolina Pišek osudila postupke Miše Grofa: "Ne smem da napišem šta bi Vidoje uradio" FOTO

"Nikolina je sa Vidojem bila samo zbog novca, njih dvoje više od dve godine nisu spavali zajedno. On bi došao u Zagreb, doneo joj novac koji je tražila, i onda otišao u hotel da spava. Ta žena je bila nezasita, tražila je stan u Londonu, njeni psi su išli na manikire, neprekidno je pokretala neke biznise, proputovali su pola sveta zajedno. Kada više nije znala šta će sa novcem, bacala ga je na gluposti, tokom braka mu je potrošila milione evra. Sinu nikada nisam rekao ni reč, želeo sam samo da on bude srećan, iako sam bio svestan svega. Međutim, ja njenom krivicom više nemam dete, i ne želim da ćutim", rekao je ožalošćeni otac.

Objasnio je i zbog čega krivca za Vidojevu smrt vidi u Nikolini.

"Tvrdim da mi je ta žena ubila dete, isključivo zbog njenih hirova je on umro u 43. godini života. Imam dokaze za sve što pričam. Otkako je upoznao Nikolinu, Vidoje je vodio dnevnike. Pet ogromnih dnevnika je u mom vlasništvu, stoje zaključani u sefu, a ona očajnički pokušava da dođe do njih. Traži mi da joj dam sve Vidojeve spise, telefone kao i jedan njen planer koji je kod mene. Tu piše sa kim se, kada i gde nalazila. Možete pretpostaviti da, naravno, Vidoja u tim planovima nema. Od toga može ozbiljna knjiga da se napravi, ali ne planiram da još uvek objavim te dokaze. Moj sin se nije ni ohladio, suviše je rano", zaključio je Miša Grof za Alo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 170 idi na stranu