Vesti -

Šeron Stoun preživela veliku traumu, izgubila devet beba

Šeron Stoun je svetu zavrtela mozak kada je 1992. prekrstila noge u blokbasteru "Niske strasti" i ušla u istoriju "pokretnih slika". Iako je istog časa stekla status seks-simbola, holivudska diva oduvek je isticala da je njen privatni život potpuno drugačija priča.

Izvor: hello
Podeli
Foto:EPA/ NINA PROMMER
Foto:EPA/ NINA PROMMER

Želela je veliku porodicu, u kakvoj je i sama odrasla, ali sa muškarcima i brakovima nije imala mnogo sreće. No, to je nije ometalo u nastojanjima da se ostvari kao majka. Pošto joj biološki način nije pošao za rukom, odlučila je da usvoji decu.

Prvog sina Rouana dobila je sa tadašnjim suprugom Filom Bronstajnom. On ima već 22 godine, a slavna glumica upravo se na Instagramu pohvalila da je postao diplomirani kuvar. Posle razvoda usvojila je drugog dečaka, sada sedamnaestogodišnjeg Lerda, dok je najmlađi Kvin u junu proslavio 16. rođendan.

Borba za majčinstvo bila je duga i bolna, otkrila je nedavno u memoarima. Sve se zakomplikovalo posle snažnog moždanog udara 2001, kada je jedva ostala živa. Novi broj magazina "Pipl" (People) prenosi njenu izjavu da je doživela čak devet pobačaja.

"Mi, žene, nemamo forum na kome bismo raspravljale o dubini takvog gubitka. A ja sam izgubila devetoro dece. To nije mala stvar, teško je i fizički i emocionalno, ali prisiljene smo da mislimo kako je pobačaj nešto što treba same da podnesemo, u tajnosti, kao svoj neuspeh, umesto da dobijemo neophodnu empatiju i isceljenje."

Glumica, koja ponosno nosi svoje 64 godine, ne bi menjala majčinstvo ni za jednu ulogu u "fabrici snova". Uostalom, odavno je svima stavila do znanja da više voli da peče kolače sinovima i da s njima igra košarku u dvorištu, nego da šeta crvenim tepihom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 167 idi na stranu