- Vesti -

Nikolina Pišek odgovorila na teške reči i optužbe: "Sramota me je umesto njega"

Voditeljka Nikolina Pišek oglasila se posle teških reči Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof. Otac njenog pokojnog supruga je u intervjuu za domaće medije ispričao kako je ona "bolesna", jer nije sačekala ni da se Vidoje "ohladi", a već je počela da planira prodaju njegovih umetnina kako bi dovršila vilu u Hrvatskoj.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Printskrin/TV Prva
Foto: Printskrin/TV Prva

Nikolina je istakla da se "na taj nivo ne bi spuštala".

"Ne bih želela da se spuštam na njegov nivo. To nije moj diskurs. Naprosto me je sramota umesto njega", izjavila je ona.

Da li Nikolina Pišek ima pravo na stan pokojnog supruga?

"Žao mi je što ni u ovim trenucima ne poštuje dostojanstvo porodice i svog pokojnog sina, pa ni sebe samoga. Od njega ne očekujem ništa osim da se ispoštuje zakon, koji je vrlo jasan", rekla je Nikolina za "Informer".

Podsetimo, Miša Grof je u intervjuu ispričao da se ona u Beograd vratila samo zbog novca, sa namerom da završi svoju kuću, a ne zbog pomena njegovom sinu.

Prva izjava Nikoline Pišek posle smrti supruga: "Grozno se osećam, jedva pričam"

"Pokušavao sam da joj objasnim i kažem: 'Nikolina, sin mi se nije ohladio, zvanična obdukcija nije stigla, a ti bi novac za kuću! Ta kuća za koju si ti insistirala da se završi, ona ga je ubila'. Ona traži sveske u kojima je vodio evidenciju. Hoće da ima uvid u sve. Bitno je samo da se troši, kakve veze ima što je Vidoje umro", rekao je, između ostalog, Ristović za "Republiku".

Miša Grof je kroz osmeh objasnio da je Nikolina nekoliko dana provela u luksuznom beogradskom hotelu "Hilton", da je trošila novac na pun pansion, a da su čak i kućni ljubimci imali svoje sobe:

"Da li ste vi, ljudi, svesni da Nikolina na konto Vidoja spava i odseda u hotelu 'Hilton'? Svakog dana tamo jede i spava, kerovi imaju svoje sobe! Gde to na svetu ima? Taj novac koji ima može valjda da preusmeri na nešto drugo i pametnije".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 161 idi na stranu