Vesti -

Razvode se Rupert Merdok i Džeri Hol - medijskom mogulu ovo je četvrti put

Medijski mogul Rupert Merdok i njegova supruga, inače glumica i bivši model Džeri Hol razvode se nakon šest godina braka, piše "Njujork tajms" (The New York Times).

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Venčali su se 2016. godine, dve godine nakon što se Merdok razveo od preduzetnice Vendi Deng. Merdok je tada na Tviteru pisao da je "najsrećniji čovek na svetu".

Vest o razvodu šokirala je mnoge pošto je par još prošle godine, na proslavi Merdokovog 90. rođendana, razmenjivao nežnosti pred kamerama. Džeri Hol je od Merdoka mlađa 26 godina. Merdokov predstavnik za medije odbio je da komentariše navode, dok su saradnici Džeri Hol bili nedostupni.

Merdoku je ovo četvrti razvod

Par se venčao u Londonu u martu 2016. godine, nakon što su u vezi bili pet meseci. Organizovali su, kako su tad britanski mediji opisivali, skromnu ceremoniju u Spenser hausu. Merdoku je to bio četvrti brak (i sad četvrti razvod), dok se Džeri Hol ranije nije udavala. Ona je bila u 22-godišnjoj vezi s Mikom Džegerom s kojim ima četvoro dece. Merdok iz prethodnih brakova ima šestoro dece.

Sa svojom prvom suprugom, bivšom stjuardesom Patricijom, venčao se 1956. godine. Par se razišao 1967. godine, devet godina nakon rođenja njihovog jedinog deteta, ćerke Prudens. Iste godine venčao se s drugom suprugom Anom, novinarkom iz Glazgova, s kojom je bio u braku 32 godine i dobio troje dece. Razveli su se 1999. godine.

Ani je nakon razvoda pripalo 1,7 milijardi dolara, uključujući 10 miliona dolara u gotovini. Samo 17 dana nakon razvoda, Merdok je oženio preduzetnicu Vendi Deng, s kojom je bio do 2014. godine i s njom dobio dvoje dece. Merdok je u vreme njihovog venčanja imao 68 godina, dok je Vendi imala samo 30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 167 idi na stranu