Vesti -

Podržava Putina i svi je kritikuju jer je došla na festival u Kanu: "Snimala sam film sa Zelenskim"

Jedna od najpoznatijih ruskih influenserki Viktorija Bonja pojavila se prekjuče na crvenom tepihu Filmskog festivala u Kanu, uprkos tome što otvoreno podržava Putinov režim.

Izvor: index.hr
Podeli

Iako je pristup Rusima festivalu bio ograničen, Bonja je ipak bila među zvanicima, zbog čega su se organizatori našli na udaru kritika.

"Ne mogu da verujem da su pustili Viktoriju Bonju u Kan. Ne samo da podržava rusku vladu nego je i antivakser", pisalo je u jednom od mnogobrojnih tvitova.

Inače, Bonja je otvoreno na Instagramu u više navrata iskazala svoju podršku Putinu, a čak je pozirala i u majici sa njegovim likom.

Nedavno je učestvovala i u protestima protiv sankcija koje su zapadne zemlje uvele Rusima. Snimila se kako uništava skupu Šanel torbicu, optuživši kompaniju da promoviše rusofobiju.

Nakon što je zatvorio svoje prodavnice u Rusiji, Šanel je prestao da prodaje svoje proizvode ljudima koji imaju namere da ih odnesu u Rusiju.

"Ako Šanel ne poštuje svoje klijente, zašto mi moramo poštivati ​​Šanel?" rekla je pre nego što je torbu isekla makazama.

Organizatori su na pitanja novinara o Bonjinom dolasku na festival odgovorili da je tek nekoliko ruskih medija, koji su protiv rata, dobilo dozvolu za dolazak u Kan, no nisu spomenuli Bonju.

Influenserka je takođe reagovala na prozivke.

"Zašto me ne označe na slikama gde glumim u filmu sa Zelenskim?" upitala je

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 162 idi na stranu