Vesti -

Bila najpoželjnija pevačica u Jugoslaviji, a od slave pobegla u Njujork: "Nisam znala za posledice"

Pevačica Marina Perazić pre više od 40 godina žarila je i palila s grupom "Denis&Denis". Danas 63-godišnja Marina i dalje rado nastupa, pa je tako nastupila i na Future Scope Festivalu, a mnogi je prepoznaju po njenom zaštitnom znaku - plavoj kosi. Svojevremeno je važila za jedan od najvećih seks simbola ovih prostora, a onda se ipak preselila u Njujork. Priznala je da ju je slava gušila i da nikada nije želela da bude zvezda.

Izvor: In Magazin
Podeli
Foto: Printscreen/Youtube
Foto: Printscreen/Youtube

"Jako me to odbijalo. Težila sam da Davoru pomognem da bude slavan. Preko noći smo postali zvezde, posve neočekivano. To je bilo, pazi šta želiš, dogodiće ti se. Nismo znali koje su to posledice kad te stalno prepoznaju", rekla je Marina za In Magazin.

Iako imaju različite temperamente, Davor i Marina danas su poput brata i sestre, najbolji prijatelji, jedno drugom oslonac. Iako su mediji pisali da su često znali da se svađaju i mire, Marina priznaje kako je do velike svađe došlo samo jednom.

"Mi smo se posvađali samo jednom 1987. i nismo se čuli. Pomirili smo se 2012. i od onda smo super, baš super. Kad god nešto treba, zovem Davora", priznala je Marina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 162 idi na stranu