Vesti -

Džejson Momoa iznervirao Italijane, pa se izvinio: "Karavađo zauvek" VIDEO

Glumac Džejson Momoa boravio je u Italiji zbog snimanja filma "Fast X", desetog dela filmske sage "Fast & Furious", pa je prošle nedelje na Instagramu objavio fotografije iz Sikstinske kapele, zbog čega se kasnije izvinio s obzirom na to da je na tom mestu zabranjeno fotografisanje.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Glumac je 9. maja objavio fotografiju u zadivljujućoj kapeli s Mikelanđelovim freskama koje krase njene zidove i plafone, a ispod nje je napisao: "Volim te, Italijo, kako lep početak slobodnog dana u Rimu". Međutim, nezadovoljni obožavaoci su ga ubrzo u komentarima podsetili da je posetiocima zabranjeno da fotografišu ili prave video-zapise u Sikstinskoj kapeli.

Džejson Momoa je opet zauzet muškarac; evo ko je njegova deset godina mlađa lepotica FOTO

Zbog toga se Momoa u subotu izvinio Italijanima, i to putem video-snimka koji je napravio u teretani. Nakon serije dizanja tegova, Momoa je počeo: "Ovo je moj poslednji dan u Rimu i jednostavno volim vas i Italiju. Ako ste pomislili da ne cenim vašu kulturu, verujte da mi to nije bila namera".

Džejson Momoa i Lisa Bone ponovo zajedno: "Jedina žena koju je voleo"

Glumac je rekao da je Vatikan i Sikstinsku kapelu prvi put posetio kada je imao 19 ili 20 godina, kao i da je ovog puta odlučio da slobodne dane u Rimu provede u obilasku grada. Dodao je da je u privatnom aranžmanu posetio Sikstinsku kapelu, kao i da je donirao određeni novčani iznos crkvi.

Objasnio je da su, po dolasku u kapelu, fanovi želeli da se fotografišu sa njim, na šta je pristao. "Pitao sam za dozvolu, smatrajući to ispravnim. Nikada ne bih napravio nešto čime bih iskazao nepoštovanje prema nečijoj kulturi. Izvinjavam se ako sam to uradio. Nije mi bila namera", rekao je.

Povreda očiju, kila, izvađena rebra – Džejson Momoa: "Dokrajčen sam"

Njegov video sa izvinjenjem ima preko 3 i po miliona pregleda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 162 idi na stranu