Vesti -

Reakcija ukrajinskog voditelja postala viralna; komentari: "Evrovizija nije dobrotvorni događaj"

Kao što se negde i očekivalo, na takmičenju za pesmu Evrovizije za 2022. godinu pobedila je Ukrajina. Da li je u pitanju politika ili su prosto ljudi ovim samo dali podršku građanima Ukrajine, a možda im se zapravo dopala i pesma.

Izvor: B92
Podeli
Foto:EPA/STEPAN FRANKO
Foto:EPA/STEPAN FRANKO

Ukrajinski bend Kaluš Orkestar, odneo je pobedu u poslednjem trenutku, iako je bilo po malo neizvesno i stresno, kladionice su ipak predvidele ovakav ishod.

Pobednici Eurosonga nisu prvi izbor svoje zemlje - ukrajinski skandali ušli u istoriju takmičenja

Međutim, društvene mreže imaju nešto drugačiju sliku o ovogodišnjim pobednicima, okrutne i bez milosti osudile su ovo takmičenje kao "političku igru" koja je njihove favorite nepravedno ocenila.

Jugoslovenski hitovi koji se i danas pevaju, a nisu pobedili na Evroviziji VIDEO

Za i protiv, je uvek bilo, ali dan nakon Evrovizije jedan video reakcije na TikToku je postao veoma viralan. Ukrajinski komentator Evrovizije, je bio na ivici suza kada je saznao da su predstavnici njegove države odneli pobedu i povikao: "Ovo je tako važno za nas danas".

Crnogorci imaju najgoru pesmu svih vremena na Evroviziji VIDEO

U komentarima su mnogi podržali pobedu Ukrajine i usaglasili se da je sigurno dobro što su oni pobedili i mimo ove situacije. No, druga strana je ipak dala svoje mišljenje, pa su se među komentarima našli i: "Pitam se zašto", "Zašto su tako iznenađeni...", ali i mnogi drugi.

"Sa svim mojim poštovanjem prema Ukrajini, ali Evrovizija nije dobrotvorni događaj. Svakako čestitam", napisala je jedna korisnica.

"Sa punim poštovanje, mislim da je Španija trebala da pobedi", "100% nisu zaslužili, top 5 da, ali ne prvo mesto", napisali su korisnici u komentarima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 162 idi na stranu