Vesti -

Konstrakta pokazala Evropi kako se muze krava VIDEO

Jutjub kanal Eurovision.tv objavio je punu epizodu čudnih pitanja na koje su ovogodišnji predstavici odgovarali u okviru serijala "66 pitanja". Kao što ste imali prilike da čitate na našem portalu, prethodno smo mogli da vidimo kratak klip kako Konstrakta odgovara na najnezgodnije pitanje u celom balonu, a sada smo dobili priliku da čujemo još tri odgovora na pitanja koja je izvukla.

Sanja DojkićIzvor: B92
Podeli
Foto: EBU/SARAH LOUISE BENNETT
Foto: EBU/SARAH LOUISE BENNETT

Eurovision.tv pozvao je učesnike 66. Pesme Evrovizije da urone u posudu sa lopticama koja su sadržala duhovita pitanja, a loptice su birali sami. Postojalo je samo jedno pravilo - morate da odgovorite na pitanje, nema preskakanja. U moru duhovitih pitanja poput "koji krompir želiš da budeš", Konstrakti je tada zapalo ono najbizarnije.

"Dala sam jedno 700 intervjua, oni pitaju isto, ja odgovaram isto" "Da li priznaš uvek kada pr**eš?" - "Da, naravno", odogovrila je Konstrakta, koja je prvo pitala da li se u lopticama nalazi novac koji bi mogla da izvuče.

Sada smo imali prilike da čujemo i odgovore na još tri pitanja koja je umetnica izvukla iz balona.

Jedno od njih je bilo koji diznijevi likovi su joj omiljeni.

Ponovo skok - Konstraktin nastup na polufinalu menja situaciju na kladionicama

"Mušu... Pepeljuga... ne znam, davno je to bilo, ne gledam više crtane filmove. Da li Mušu postoji uopšte? Moj prijatelj se stalno kaže da je on Mušu iz crtanog... Da, Mušu iz crtanog Mulan! Neka bude samo on", odgovorila je Konstrakta.

Na pitanje da li je imala paranormalno iskustvo, naša predstavnica je rekla da je to ona situacija kada ste u šopingu i čekate sat vremena da dođete na red za kasu.

"Nisam čula sebe u jednom trenutku" – Konstrakta iza scene, o mogućim problemima na bini

A potom je usledilo pitanje da li je ikada muzla kravu.

"Jesam, kada sam bila dete, imala sam deset godina. Muzla sam kravu dva puta i to je jako čudno iskustvo. Treba imati tehniku, treba vući na pravi način u pravom pravcu", rekla je Kosntrakta smejući se usred rečenice dok je rukama demonstrirala kako se muze krava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 162 idi na stranu