Vesti -

Švedska predstavnica pravila haos na konferenciji – uvijala se oko voditelja i "pretila mu smrću"

Švedska predstavnica Kornelija Jakobs kvalifikovala se za finale Evrovizije na sinoćnom drugom polufinalu. Ona je važila za mirnu devojku, ali nije mogla da sedi mirno na konferenciji za medije, na kojoj je skakala, skočila voditelju u naručje ali i "šaljivo" mu "zapretila smrću".

Izvor: B92
Podeli
Foto: EBU/Sarah Louise Bennett
Foto: EBU/Sarah Louise Bennett

Kornelija Jakobs je važila za jednu od boljih učesnica ovogodišnjeg Evrosonga u Torinu, pleneći što lepotom, što talentom. Izdvojila se i po smirenosti koju je pokazala na tirkiznom tepihu kada je odgovarala na pitanja voditelja. Ako do tada niko nije zapamtio Korneliju, od tada jeste, jer se na svečanom otvaranju pojavila u providnoj haljini u kojoj je izgledala i atraktivno i elegantno.

Konstrakta i ekipa uživo iz Torina: "Srbija je apsolutni favorit" VIDEO

Međutim, svoju malo energičniju stranu Kornelija je pokazala na konferenciji na medije nakon proglašenja poslednjih finalista. Iako je na početku delovala smireno kako smo i navikli do sada, čak je i pustila suzu jer su je emocije preplavile, kada je došlo vreme da izvuče listić koji će odlučiti u kom delu takmičenja će nastupati, Kornelija je skočila sa platforme na kojoj su sedeli ostali učesnici, dotrčala do voditelja i skočila mu u zagrljaj, obgrlivši svoje noge oko njega.

"Nosi me do tamo", rekla je ona dok je voditelj hodao ka balonu sa listićima.

Drugo polufinale Evrovizije: Srbija nastupa treća; Ronela: "Bog zna bolje"; region na dnu tabele

"Izaberi jedan za mene", rekla je Kornelija voditelju, na šta joj je on odgovorio da mora sama da izabere listić, jer su takva pravila.

"Zamisli da imam pištolj i da je na tvojoj glavi, na tri izaberi listić ili pucam"; rekla je Šveđanka, a voditelj je ostao pri pravilima Evrovizije i naveo da ona sama mora da izabere. "Radije ću izabrati pištolj", našalio se voditelj.

Albina se oglasila posle Evrovizije, ali bolje da nije: "Jadna ti je objava" VIDEO

"Tri, dva, jedan, bum! Sad si mrtav, lezi dole", poručila mu je predstavnica Švedske, koja je rukama imitirala oblik pištolja. Malo nesigurno, voditelj je ipak pristao da ispuni zahtev, ali kako nije celim telom legao u sali punoj novinara, tako ga je Kornelija nagovarala da mora leći kako treba jer je sad mrtav.

Finale Evrovizije je u subotu 14. maja, a Kornelija nastupa 20. po rasporedu koji je izašao danas. Naša predstavnica Konstrakta nastupaće pretposlednja, pod rednim brojem 24.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 162 idi na stranu