Vesti -

Najemotivniji govor imao je predstavnik Australije: "Kad sam video Končitu, zaljubio sam se"

Šeldon Rajli sinoć je baladom "Not the same" ušao u finale Evrovizije. Predstavnik Australije bio je emotivan kako na kraju nastupa, tako i na konferenciji za medije, kada je podelio sa javnosti da su svi sumnjali u njega kad je bio dete.

Izvor: B92
Podeli
Foto: EBU / Andres Putting
Foto: EBU / Andres Putting

"Dijagnostikovan mi je Aspergerov sindrom kad sam bio mali. Tada su mi rekli da neću moći da učim, da imam partnera, da ispunim svoje snove. A pogledajte me sad", rekao je Rajli vidno emotivan na konferenciji za medije nakon sinoćnog proglašenja finalista druge večeri Evrovizije.

Konstrakta osvaja društvene mreže - prva na Jutjubu, Tviter izgoreo zbog umetnice

"Mislio sam da ne postoji mesto u svtu za ljude poput mene, a onda sam gledao Evroviziju i video Končitu i zaljubio sam se. Tu sam bio uveren da mogu da pratim svoje snove"; rekao je on.

Konstrakta i ekipa uživo iz Torina: "Srbija je apsolutni favorit" VIDEO

Ovaj 23-godišnjak tokom celog boravka u Torinu otvoreno je pričao o sovjim nesigurnostima, ali nije ni krio sreću što ima priliku da učestvuje na najvećem muzičkom takmičenju na svetu.

Trenutak koji je Srbiji pokidao živce - gde je Konstrakta? VIDEO

Maska koju nosi na nastupu je, kako kaže, reprezentacija maske koju je morao da nosi ceo život, jer nikada nije bio dovoljno samouveren u vezi sa svojim izgledom. Ali skidanjem kristalnog ukrasa za glavu na kraju moćne balade, Rajli je pokazao da je vreme da pokaže sebe svetu. Pesmu "Not the same" anpisao je kada je imao samo 15 godina.

Finale Evrovizije održava se 14. maja, u subotu, a Rajli nastupa 21. po rasporedu. Naša predstavnica Konstrakta nastupa pretposlednja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 162 idi na stranu