Vesti -

Polne bolesti i pobačaji - izvinjenje princu: "Bio sam pohlepan, i na kokainu"

Gavin Barous, privatni detektiv kraljevske porodice, zbog svog prethodnog ponašanja izvinio se princu Hariju u BBC-jevom dokumentarcu pod nazivom "The Princes and the Press", prenosi magazin People.

Izvor: Jutarnji list
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Bio sam deo grupe ljudi koji su mu oteli njegove normalne tinejdžerske godine", rekao je Barous i objasnio da su mediji u ranim 2000-im godinama bili nemilosrdni.

Kako bi otkrili priče o Hariju, pratili su njegovu tadašnju devojku Čelsi Dejvi, s kojom je princ bio u vezi šest godina.

"Hakovali smo njenu govornu poštu, bilo je puno nadzora nad njenim telefonima i kanalima komunikacije. Čelsi se hvalila prijateljima kada je trebalo da se vidi sa Harijem", rekao je Gavin.

Takođe, Barous je priznao da je kopao po Čelsinoj medicinskoj dokumentaciji, sve kako bi otkrio da li ima polno prenosive bolesti i da li je imala pobačaje. Rekao je da mu je jako žao i da se tako ponašao jer je bio "pohlepan, konzumirao je kokain i živeo je u lažnom stanju veličine".

U dokumentarcu se pojavila i novinarka Roja Nika koja je rekla da je pažnja na devojkama princa Harija bila prevelika.

"Kada izlazite ili razmišljate o braku s članom kraljevske porodice, kontrola koju podnosite je ogromna", rekla je i dodala da je Hari morao da traži načine kako da drži svoj ljubavni život dalje od privatnih istražitelja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 189 idi na stranu