Vesti -

Kraljici Elizabeti doktori zabranili omiljenu aktivnost

Nakon što je prošle nedelje morala da otkaže službeni put u Severnu Irsku i da prenoći u bolnici, kraljica Elizabeta (95) moraće više da odmara, pa neće više moći da ide u svakodnevne šetnje sa svojim ljubimcima.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kraljica Elizabeta (95) je bila primorana da otkaže planirani službeni put u Severnu Irsku prošle nedelje nakon što je njen medicinski tim rekao da bi trebalo da se odmori nekoliko dana.

Iako se sada bolje oseća što je potvrdila time što je danas obavila svoju prvu javnu dužnost otada prisustvujući dvema virtuelnim audijencijama, kako bi poželela dobrodošlicu novim ambasadorima u Velikoj Britaniji iz Južne Koreje i Švajcarske, ipak je otkazala još jedno službeno putovanje.

Definitivno je da će morati više da miruje, a sada je sigurno da će i svoju omiljenu aktivnost - šetanja pasa morati da prepusti drugima.

Svi znaju koliko kraljica voli svoje pse i da ih izvodi u šetnje, ali moraće sada malo da odmori od svakodnevnih šetnji i da miruje. Izvori bliski kraljevskoj porodici tvrde da je kraljica i te kako ozbiljno shvatila upozorenje svog doktorskog tima, posebno nakon što je noć provela u bolnici, stoga bez pogovora ispunjava sve što joj se kaže.

Kraljica je tako svoja dva štenca korgija i dorgija Kendija, koji je inače mešanac korgija i jazavičara, morala da prepusti sigurnim rukama pomoćnog osoblja, koji ih sada izvodi u šetnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 185 idi na stranu