Vesti -

Multimilioner blizak Kameronu i Terezi Mej pronađen mrtav: Imao je samo 33 godine

Multimilioner Vivek Chadha preminuo je samo nekoliko sati nakon što je viđen u luksuznom klubu u Londonu.

Izvor: index.hr
Podeli

Multimilioner Vivek Chadha iz Londona preminuo je samo dva meseca nakon što se na raskošnoj ceremoniji venčao s partnerkom Stuttee Chadhom, piše Daily Mail.

Vivek se navodno srušio u stanu u centru Londona u ranim jutarnjim satima u nedelju, samo nekoliko sati nakon što je primećen na žurci u jednom ekskluzivnom noćnom klubu u Londonu.

"Nema reči koje bi opisale što se dogodilo. U šoku sam i još uvek pokušavam da shvatim šta ću sada. Venčali smo se tek pre osam nedelja i bilo je prekrasno. Sada moram da se nosim s gubitkom ljubavi svog života. Zapanjena sam i srce mi je slomljeno", rekla je Stuttee.

"U totalnom smo šoku i prerano nam je išta da kažemo o Viveku i njegovim postignućima. Doći će vreme kada ćemo mu odati počast, ali trenutno je prerano za nas. Previše nas boli", rekla je njegova majka Jasbir.

Chadhi verovatno predstoji obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti, iako bliski izvori navode da je najverovatnije preminuo od posledica srčanog udara.

VIvek Chadha je imao bliske veze s visokorangiranim članovima Konzervativne stranke, poput Dejvida Kamerona i Tereze Mej. Vodio je i kompaniju Nine Group, koja poseduje nekoliko luksuznih hotela i pivnicu. Nedavno su sklopili ugovor i s lancem restorana Pizza Hut.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 185 idi na stranu