Vesti -

10 grama kokaina dnevno, potrošenih 40 miliona funti i fatalna Sofi: Spasao ga Đani Ćurčić

Mark Bosnić, bivši golman reprezentacije Australije, kao i bivši čuvar gola u nekoliko klubova iz engleske Premijer lige, prošao je kroz težak period u svojoj karijeri. O tome kako mu je pomogao da izađe iz "pakla" zavisnosti od droge nedavno je u intervjuu govorio bivši srpski fudbaler Saša Ćurčić.

Izvor: Dnevno.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Naime, kada je Bosnić bio na vrhuncu karijere, usledio je transfer u londonski Čelsi, i tu je počeo sunovrat. Za dve godine odigrao je samo pet utakmica.

Golman je u Londonu upoznao manekenku Sofi Anderton, koja ga je, kasnije se ispostavilo, skupo koštala. Mark je zbog manekenke počeo da koristi kokain tvrdeći da je morao da "prati" svaku dozu koju je ona uzela.

Bosnićeva zavisnost se s vremenom pogoršala.

"Bila je faza kada sam unosio po 10 grama kokaina dnevno, tad sam bio na dnu", ispričao je on.

Kada je igrao za Aston vilu, upoznao je Sašu Ćurčića, prijatelja koji mu je kasnije pomogao da reši problem.

"Zbog nje je kupio penthaus od pet miliona funti, a ona ga ostavi. Žao mi ga je, odličan tip. Zvali su me njegovi roditelji, ja odem u London i nađem ga u Londonu u nekom apartmanu u podrumu, totalno u depresiji", ispričao je Ćurčić u emisiji "Sportlight".

"Rekao sam mu 'diži se, nećemo da dozvolimo da izgubimo rat, bitke jesmo, ali rat nećemo. Izaći ćemo kao pobednici na kraju naše priče'", nastavio je Ćurčić.

Mark je fudbaler hrvatskog porekla. Rođen je i odrastao u Australiji, u hrvatskoj porodici. Njegov otac je iz Blata, s Korčule, odakle se odselio u Sidnej 1959. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 185 idi na stranu