Vesti -

Par došao sa "listom želja" u restoran: "Idi u prodavnicu i sama sebi napravi hamburger"

Jedan par šokirao je društvene mreže kada su za kuvara u restoranu imali specifična uputstva i zahteve za pripremu hrane.

Izvor: Večernji.hr
Podeli
Foto: Shutterstock/ Elnur Rzayev
Foto: Shutterstock/ Elnur Rzayev

Naime, kako piše "Dejli Mejl", u objavi podeljenoj u Fejsbuk grupi "Don’t F With Your Server", par, poznat samo kao Alan i Karen iz SAD-a, napisao je uputstva od šest koraka o tome kako da pripremi njihove hamburgere.

U vrlo preciznoj poruci, tražili su posebnu pripremu svakog dela te da se svaki sastojak spremi u posebnu kutiju - od lepinja, pljeskavica, povrća, sira, krompira i sosa.

Uz fotografiju njihove poruke, u objavi je napisano: "U redu, obično ne objavljujem, ali ovome nisam mogao da odolim ... Danas su ušla 2 gosta sa svojim uputstvima o tome kako žele da im se pripremi hrana".

Objava je brzo postala viralna, a mnogi su u komentarima ostali šokirani na zahteve para.

Jedna korisnica je napisala: "Molim?! Idi u prodavnicu i sama sebi napravi hamburger." Mnogi su ovu objavu iskoristili kao priliku da podele svoja najgora iskustva sa mušterijama u restoranu.

"Pre mnogo godina došao mi je kupac sa listom svih njegovih alergija i intolerancija te je sa sobom poneo konzervu boranije. Jedite kod kuće ako ih imate toliko", napisao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: "Nekada sam imala mušteriju koja bi konobaru dala belešku da je da meni, a u njoj je pisalo kako treba da se pripremi Bombay martini. Svaki petak 2 godine."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 185 idi na stranu