Vesti -

Džastin Biber postaje otac?

Pevač Džastin Bieber je izazvao glasine da je njegova supruga Hejli u drugom stanju, dok je nežno dodirivao njen stomak na sinoćnom događaju Met Gala.

Izvor: The Sun
Podeli
Foto:Profimedia
Foto:Profimedia

Pročitajte još:

Džastin Biber se izdrao na suprugu - o čemu se radi? VIDEO

O čemu su razgovarali Džastin Biber i Emanuel Makron?

Međutim, 24-godišnja manekenka je primećena kako ga brzo dodiruje rukom i rekla da je ne drži na stomaku, dok poziraju za brojne fotoreportere.

Na pevačevom licu se videlo kako nežno gleda svoju ženu, dok je ona oduševljaval prisutne, pozirajući.

Obožavaoci para - koji danas slave treću godišnjicu braka - uočili su međusobnu interakciju i odmah komentarisali na Tviteru.

Jedna osoba je napisala: "Ne kažem da je Hejli trudna, ali da li je Džastin samo ... omg hahhaa."

Druga je dodala: "Hejli Biber kada je Džastin stavio ruke na njen stomak, može da se vidi da je rekla da će izgledati kao da je trudna LMAOOO."

Međutim, drugi su sugerisali da mu je jednostavno odmakla ruku kako bi se uverila da je to dobra slika - i kako bi sprečila ljude da šire tračeve o tome da je trudna.

Nije prvi put da je negodovala na ponašanje svog supruga zbog izazivanja glasina o bebi - tokom leta mu je rekla da promeni naslov slike na kojem je pisalo "mama i tata".

Hejli je ranije izjavila da neko vreme neće biti mini Bibera, rekavši za Vogue Arabia: "Volim decu i jedva čekam da imam svoju. Volela bih sada, ali to je bliža stvarnost, definitivno ne uskoro . "

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 166 idi na stranu