- Vesti -

Sad mu je žao što je varao bivšu ženu

Bil Gejts kaže da žali što je prevario svoju bivšu ženu sa koleginicom iz Majkrosofta. Ovu izjavu je dao samo nekoliko dana nakon što je njihov razvod zvanično okončan.

Izvor: yahoo.com
Podeli
Foto:EPA/ KAMIL ZIHNIOGLU
Foto:EPA/ KAMIL ZIHNIOGLU

Osnivač Majkrosofta je potvrdio da je prevario svoju bivšu suprugu Melindu Gejts nekoliko dana nakon što je bivši par okončao brakorazvodnu parnicu.

Bil, koji je 1975. bio suosnivač Majkrosofta, upitan je o aferi u intervjuu za CNN u sredu 4. avgusta, gde je otkrio da žali zato što je bio neveran u prošlosti, ali da je spreman da krene "dalje" od onoga što se dogodilo u njegovom braku.

Bil Gejts od juče i zvanično razveden

"Svakako, mislim da svi žale", rekao je Bil. "Ali vreme je za razmišljanje i u ovom trenutku moram da idem napred. Moj posao mi je veoma važan. Unutar porodice ćemo se izlečiti najbolje što možemo i učiti iz onoga što se dogodilo", izjavio je on.

Sudija je okončao razvod Bila i Melinde u utorak 2. avgusta. U sporazumu, koji je podnesen Višem sudu u Vašingtonu, sud je primetio da nije izrečena "novčana presuda" i da ni Bil ni Melinda nisu tražili da promene svoja prezimena.

U zahtevu za razvod braka koji je u okrugu King podnet u maju, Melinda je navela da Bilu "nije potrebna bračna podrška".

Melinda, koja je u ponedeljak podnela zahtev za razvod, takođe je nazvala svoj brak sa Billom "nepovratno razorenim". Par nije imao predbračni ugovor pre braka. Umesto toga, podelili su svoju imovinu sporazumno.

"Tražimo od suda da raskine naš brak i utvrdi da je naša bračna zajednica prestala na datum naveden u našem ugovoru o razdvajanju", rekla je Melinda u zahtevu za razvod braka.

Podsetimo, Bil i Melinda Gejts su objavili da se razvode početkom maja.

Prvo ročište za Melindu i Bila zakazano je za april 2022. Alternativni datum rešavanja spora zakazan je za mart 2022.

Njihov slučaj će se preispitati u septembru. Melinda je takođe podnela automatski privremeni nalog kojim se određuju finansijska ograničenja, koja ograničavaju nju i Bila da raspolažu imovinom ili menjaju polise osiguranja, osim u skladu sa pisanim dogovorom ili po nalogu suda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 150 idi na stranu