Vesti -

Tražila stan za svoju porodicu, a dobila maltretiranje od muškaraca: "Dođi kući, nećemo ti ništa"

Srpska pevačica Bojana Vunturišević, poznata po svojim pesmama "Daljine", "Promašaj" i "Money", podelila je na društvenoj mreži Tviter niz negativnih komentara koje je dobila na objavu da traži stan za sebe i porodicu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Printscreen/TV Prva
Foto: Printscreen/TV Prva

"Postavim oglas da tražim stan i dobijem OVO kao odgovor, a to OVO ima svoje ime "cyberbullying", i tome sam izložena od trenutka kada je izašao moj poslednji singl, kada sam gostovala kod Galeba u podkastu i nastupala na Exitu", napisala je pevačica na Tviteru.

Kako dalje navodi Bojana, komentari koji dolaze do nje gade joj posao kojim se bavi, uznemiravaju je, a bilo je i dana kada zbog komentara nije mogla da izađe na ulicu.

Pevačica je, takođe, istakla da ovaj vid maltretiranja, odnosno,"cyberbullying" dolazi uglavnom od muške populacije, dodajući da oni "zalaze" u njen džep, prirodu njenog posla koju ne poznaju i u privatnost koju su izmaštali.

"Moje biće trenutno stvara odbrambeni mehanizam, dok mi u glavi odzvanja rečenica - dođi kući, nećemo ti ništa", napisala je Bojana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 147 idi na stranu