Vesti -

Zbog uloge u "Igri prestola" bio na lečenju, a onda se dogodio preokret

Kit Harington, zvezda serije "Game of Thrones", priznao je da se pred kraj popularne serije, u kojoj je osam godina igrao Džona Snoua, suočio sa određenim "psihičkim problemima", a glumac misli da je odvajanje vremena za sebe najbolja stvar koju je mogao da uradi.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Imao sam neke psihičke zdravstvene probleme nakon 'Thronesa' i na kraju, da budem iskren, mislim da je to direktno povezano sa prirodom serije i onim što sam godinama radio", rekao je Kit u emisiji "The Jess Cagle Show".

Glumac dodaje da je posle angažmana u popularnoj seriji napravio pauzu.

"Posle 'Prestola' sam rekao da ne želim da radim godinu dana. Želim da se zaista koncentrišem na sebe. Zaista sam srećan što sam to učinio", rekao je Kit, koji je 2019. godine proveo mesec dana u luksuznom zdravstvenom centru u Konektikatu.

Zatim glumac je otkrio da je bio uzbuđen što se vratio na posao nakon završetka "Igre prestola", ali je pandemija kovida 19 poremetila njegove planove.

"Baš kada sam odlučio da se vratim na posao, a mogao sam da biram šta želim da radim, dogodila se pandemija", kaže glumac.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Međutim, za to vreme koje im je, kako glumac kaže, poklonjeno, desilo se nešto lepo - dobio je sina sa suprugom Rouz Lesli (34).

"Najvažnija stvar koja je proizašla iz pandemije jeste to što sam postao otac. Imao sam prilično neverovatno iskustvo tokom poslednjih godinu i po dana", zaključio je Kit.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 147 idi na stranu