Vesti -

Kris Braun ponovo udario ženu - istraga: Toliko snažno, ispao joj umetak

Američki pevač Kris Braun navodno je pod istragom zbog napada na ženu, koja tvrdi da ju je pevač ošamario u njegovoj kući u Los Anđelesu.

Izvor: B92, Independent
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prema TMZ-u, losanđeleska policija reagovala je tokom vikenda u kući pevača Krisa Brauna, u Dolini San Fernando, zbog tvrdnji žene da ju je Braun ošamario - toliko snažno da "joj je ispao umetak sa glave".

Policija je u izveštaju o napadu osumnjičila Krisa Brauna. Kako piše TMZ, navodna žrtva nije imala drugih povreda, niti je bilo hapšenja.

Braun se poslednjih godina suočio sa brojnim optužbama, uključujući onu za silovanje Francuskinje u januaru 2019. godine. Pevač je uhapšen u Parizu i podneo je tužbu za klevetu protiv svog tužioca nekoliko dana nakon optužbe. Pušten je na slobodu dok čeka dalju istragu.

Pevač je 2017. navodno bio umešan u incident u noćnom klubu u Tampi gde je optužen da je udario fotografa kluba, koji ga je navodno slikao uprkos tome što mu je Braun rekao da to ne radi.

Optužbe za napad odbačene su godinu dana nakon što je Braun uhapšen.

Takođe, američki R&B osuđen je 2009. godine zbog napada na svoju tadašnju devojku, pevačicu Rijanu, na zabavi pre Gremija.

Osuđen je na pet godina uslovno, kao i godinu dana savetovanja zbog porodičnog nasilja i šest meseci rada u javnom interesu. Dobio je i petogodišnju zabranu prilaza koja mu je nalagala da se uvek drži na 50 metara rastojanja od Rijane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 138 idi na stranu