Vesti -

Dvejn Džonson "pobedio" i vakcinu i Doli Parton

Dvejn Džonson je na vrhu liste razloga zbog kojih treba voleti SAD, prema časopisu "People", i nalazi se čak iznad vakcina protiv koronavirusa i Doli Parton.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

To i nije iznenađenje, jer je teško okoleti njegovom prijateljskom osmehu, toploj ličnosti i šarmantnim ulogama u porodičnim filmovima kao što su "Moana" i "Džumandži".

Glumac (49) je rekao da ceni titulu koja mu je dodeljena, kao i da je srećan što ima tako uspešnu karijeru, od rvača do holivudske zvezde akcionih hitova.

Pročitajte još:

Kanje Vest, Vil Smit, a sada hoće i Dvejn Džonson

Ponovo je najplaćeniji glumac: "Stalno radi, neumoran je"

"Ovde na Havajima, gde sam odrastao... bio sam samo Dvejn Džonson, dete kome je bilo teško da ide u školu i sedi na časovima. Ni u najluđim snovima nisam očekivao da ću ikada biti u poziciji da budem na naslovnici People-a, sigurno ne sa ovakvom titulom", rekao je glumac za pomenuti časopis.

Glumac objavio sliku iz mlađih dana: "Gledali su me kao da imam kugu!" FOTO

Džonson je priznao da je njega i njegovu porodicu, kao i mnoge druge, potresla pandemija koronavirusa i zamišljao je da svakoga dana ide na posao, što mu je pomoglo da psihički prebrodi taj period.

Dvejn Džonson, "The Rock" - bivši WWE rvač, i njegova supruga Loren Hašian imaju ćerku Jasmin (5) i Tiju (3). On je takođe tata 19-godišnjoj ćerki Simon koju je dobio sa bivšom suprugom Deni Garsijom.

"Radio sam tu čudnu stvar svaki dan, ustajao sam i oblačio se kao da se spremam da idem negde. Obuvao sam čak i cipele. To mi je pomoglo", rekao je Dvejn.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 138 idi na stranu