- Vesti -

Dečko devojci poslao ugovor: "Smeš da me pozoveš samo kad je poluvreme" VIDEO

Džordžija Holms iz Velike Britanije na društvenoj mreži Tiktok je pokazala pismo koje joj je uručio dečko Džoel povodom Evropskog prvenstva u fudbalu.

Izvor: Dnevni avaz
Podeli
Ilustracija/Foto:Shutterstock/cunaplus
Ilustracija/Foto:Shutterstock/cunaplus

"Nema šanse da sam jedina koja je primila pismo od dečka u susret Evropskom prvenstvu u fudbalu", napisala je uz video-snimak koji je lajkovalo skoro 50.000 ljudi.

Uvedeni su novi uslovi, rekla je.

"Ovo pišem kao dokument sa uslovima i odredbama za Evropsko prvenstvo koje će se održati od petka 11. juna 2021. do nedjelje 11. jula. Sad ću navesti vaše uslove i odredbe", započeo je muškarac ugovor koji je nasmejao mnoge.

Pravila su, između ostalog, uključivala da neće biti "interakcije sa mobilnim telefonom", osim ako je on ne pozove da joj kaže "da se vraća kući".

Drugo pravilo glasi da ne sme da ga pita kada se vraća kući, jer će provoditi većinu vremena u kafiću. Klauzula tri joj ipak dopušta da pozove dečka kada je reč o hitnim slučajevima.

Poruke može da mu šalje samo na poluvremenu ili na kraju utakmice, jer njegova "puna pažnja mora da bude usmerena na igru". Slanje poruka tokom penala je strogo zabranjeno.

Takođe je dodao da bilo kakvo loše raspoloženje prouzrokovano igrom ne sme da shvata lično, a najavio je i da će se često kući vraćati u alkoholisanom stanju.

"Ako verujete da sam nešto propustio ili imate bilo koji drugi predlog, možete pozvati ili ugovoriti sastanak licem u lice kad god je to prikladno za vas. Hvala vam", tako je glasila poslednja rečenica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 141 idi na stranu